Έρευνα: Τι προτιμούν οι άντρες περισσότερο από το σeξ;

Written by on 22/01/2015

2a87c94d408706b22558d3ea1b13e0e3 XL

Μπορεί οι γυναίκες να έχουν την φήμη ότι μπορούν να θυσιάσουν το σεξ για κάποια υλικά πράγματα όπως τα ψώνια αλλά από ότι φαίνεται ούτε και οι άνδρες πάνε πίσω. Δεν διστάζουν να παραδεχθούν ότι είναι διατεθειμένοι να κόψουν το σεξ με αντάλλαγμα μια καλύτερη δουλειά με περισσότερα χρήματα και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι θα θυσίαζαν το σεξ για να έχουν περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, την αγαπημένη τους ομάδα, το… φαγητό και το… ποδήλατο!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής την δρ Ντεζούτι από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ 1500 άνδρες έδειξε ότι το 55% των ανδρών θα θυσίαζε την ερωτική του ζωή για να ισχυροποιήσει περαιτέρω την επαγγελματική του θέση

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι έναν στους δυο φέρεται διατεθειμένος να απέχει από το σεξ αν είναι να βάλει γκολ η αγαπημένη τους ομάδα.

Την ίδια στιγμή σχετική μελέτη που πραγματοποίησε το Bicycling Magazine, κατέδειξε ότι ένας στους πέντε άνδρες θα του ήταν πιο εύκολο να κόψει το σεξ παρά να εγκαταλείψει το ποδήλατο του.

Πάντως οι πανταχού καλοφαγάδες προτιμούν ένα λουκούλλειο γεύμα από το να έχουν ερωτικές περιπτύξεις με το έτερο ήμισυ. Έτσι οι άνδρες που συμμετείχαν σε έρευνα που πραγματοποίησε γνωστό περιοδικό γαστρονομίας απέδειξε ότι ένας στους έξι άνδρες θα προτιμούσε να έτρωγε μια καλοψημένη μπριζόλα ή μια μακαρονάδα με μπόλικο τυρί από το σεξ.

Ένας στους πέντε στους πέντε άνδρες δηλώνει ότι θα προτιμούσα να αποχωριστεί το σεξ παρά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Έρευνα: Τι προτιμούν οι άντρες περισσότερο από το σeξ;
Source: Life Style


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST