Ποιο μέλος των «Boys & Noise» είναι αδελφός πρωταγωνιστή από την σειρά «Ταμάμ»;

Αναρτήθηκε από στις 22/01/2015

800_19c45676-debe-4409-8cac-da5ac2ff2fe6

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μαθαίνουμε για δύο ανθρώπους που εργάζονται στον καλλιτεχνικό χώρο ότι δεν απλά μία συνωνυμία, αλλά… αδέλφια. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Άρη Μακρή, μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος “Boys & Noise”, και του ηθοποιού Ντένη Μακρή, που γνωρίσαμε ως “Αλέξη” στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ».
Πρόκειται για τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, με τον πρώτο να είναι ο βενιαμίν. Τα δύο αγόρια έχουν καταφέρει να χαράξουν τη δική τους πορεία στον χώρο της μουσικής και της υποκριτικής, αντίστοιχα, και να είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο και δη στο γυναικείο κοινό. Ωστόσο, και οι δύο είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και θέλουν να απασχολούν για τη δουλειά τους και όχι για τη σχέση τους και την προσωπική ζωή τους.

800_bffcfaf5-0e0f-4a69-9d34-66b65dc3e73b

Από τη μία, ο Άρης με τους «Boys & Noise» έχει στις αποσκευές του βραβεία από τα MAD Video Music Awards, αλλά και σημαντικές συνεργασίες όπως, μεταξύ άλλων, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Σάκη Ρουβά και τη Δέσποινα Βανδή με την οποία συνεργάζονται στο Fever. Από την άλλη, ο Ντένης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Ταμάμ», ενώ έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες στο θέατρο όπως, μεταξύ άλλων, με τους Νίκο Καραθάνο, Λυδία Κονιόρδου, Μιχάλη Μαρμαρινό και το Δημήτρη Καταλειφό, ο οποίος ήταν δάσκαλος του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Πρόσφατα, συμμετείχε στην παράσταση «Η εκδοχή του Μπράουνινγκ», αλλά και στον «Άμλετ» που παρουσιαζόταν στο Θέατρο Πορεία από την ομάδα «Η Ορχήστρα Των Μικρών Πραγμάτων».
Πάντως και οι δύο είναι όμορφοι και ταλαντούχοι και έχουν να δώσουν πολλά ακόμη. Αν τους παρατηρήσετε καλά, θα δείτε την απίστευτη ομοιότητά τους!
fthis

Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST