10 μέρη όπου ανθεί ο σeξοτουρισμός

Αναρτήθηκε από στις 04/06/2015

pic2

Έχουμε γράψει και διαβάσει πολλές φορές για τους ωραιότερους προορισμούς του πλανήτη που θα θέλαμε να επισκεφθούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας, τόσο για τον ιδιαίτερο πολιτισμό τους, όσο και για τη μοναδική ομορφιά των τοπίων τους. Ωστόσο, σπανιότερα γίνονται αναφορές στου τουριστικούς προορισμούς που είναι γνωστοί για άλλες παροχές προς τους επισκέπτες.

Το σeξ είναι πολύ μεγάλη βιομηχανία παγκοσμίως και υπάρχουν πολλές χώρες που το χρησιμοποιούν για να αυξάνουν τα έσοδα από τον τουρισμό τους.

10. Γερμανία

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, λόγω της αυστηρότητάς τους, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι, κι αυτό γιατί οι Γερμανοί έχουν φροντίσει να αποποινικοποιησούν το αρχαιότερο επάγγελμα, αυτό των ιεpόδουλων.

Η χώρα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για σeξοτουρισμό καθώς διαθέτει περισσότερους από 100.000 αναγνωρισμένους από το κράτος, δηλαδή με άδεια λειτουργίας, οίκους ανοχής.

9. Ινδονησία

Σε αυτή τη περίπτωση θα έλεγε κανείς ότι συνδυάζονται οι όμορφες τοποθεσίες και το σeξ. Μάλιστα, οι Ινδονήσιοι πιστεύουν πως αν το κάνεις με άλλη γυναίκα, εκτός της συζύγου σου, τότε αυξάνεται η τύχη σου, επομένως η μοιχεία φαίνεται να αποτελεί πολιτιστικό στοιχείο της χώρας.

Παρόλο που η ποpvεία θεωρείται παράνομη και τιμωρείται, οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια. Το εγκληματικό στην υπόθεση είναι ότι στο συγκεκριμένο επάγγελμα εξωθούνται και ανήλικα παιδιά, παρά τη θέλησή τους. Αλλά σε αυτό τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι πλούσιοι «αξιοπρεπείς» πελάτες, που δημιουργούν ζήτηση για τέτοιες υπηρεσίες.

8. Ισραήλ

Ποιος να το πίστευε, ότι το Ισραήλ καταλαμβάνει μια θέση στις χώρες με τον υψηλότερο σeξοτουρισμό. Όμως είναι πραγματικότητα, χάρη στο Τελ Αβίβ, που έχει χαρακτηριστεί ως το πιο χίπικο μέρος του κόσμου. Μόνο στο Τελ Αβίβ υπάρχουν περισσότεροι από 250 οίκοι ανοχής, με τον ανδρικό πληθυσμό να συρρέει στην πόλη προκειμένου να τους επισκεφθεί.

Η ποpvεία είναι νόμιμη και οι αρχές φροντίζουν να ελέγχουν τους οίκους, προκειμένου να λειτουργούν με διαφάνεια, καθώς συλλαμβάνουν όσους πραγματοποιούν εμπόριο λευκής σαρκός, αλλά και τις συμμορίες που επιχειρούν να εμπλακούν στη διαχείρισή τους.

7. Κόστα Ρίκα

Όχι άδικα, έχει χαρακτηριστεί η πατρίδα μερικών εκ των ομορφότερων γυναικών του πλανήτη, αλλά και μερικών εκ των ομορφότερων τοποθεσιών της Γης. Η Κόστα Ρίκα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς για σeξοτουρισμό.

Τη χώρα επισκέπτονται κυρίως Καναδοί και Αμερικανοί, λόγω κοντινής απόστασης, ωστόσο είναι πολλοί οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

6. Sonagachi, Ινδία

Η πόλη Sonagachi της Ινδίας είναι γνωστή, όχι για την ιδιαίτερη και εξωτική ομορφιά της, αλλά για τον αριθμό των οίκων ανοχής της, που ξεπερνούν τους 130.000.

Η πόλη έχει μαύρο ιστορικό για την εξώθηση ανήλικων κοριτσιών στην ποpvεία, που μεταμφιέζονταν από τις μητέρες τους πολλές φορές σε μεγαλύτερες γυναίκες, προκειμένου να ασκούν το επάγγελμα. Παράλληλα, στην πόλη συναντάται, αναλογικά, ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών με AIDS που καταγράφεται στην Ασία.

5. Κένυα

Στην Αφρική ο σeξοτουρισμός ξεκινά και τελειώνει στην Κένυα, καθώς είναι η μόνη χώρα όπου η ποpvεία είναι τόσο διαδεδομένη. Παρόλο που τα άτομα με AIDS ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο του πληθυσμού, φαίνεται πως οι λάτρεις της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού επιλέγουν να επιστρέφουν. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι δυο: αφενός ότι το ποσοστό γυναικών, που ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι υψηλότερο από κάθε άλλη χώρα, αφετέρου οι τιμές είναι πολύ χαμηλές.

Ωστόσο, κάποιοι είναι πολύ πιθανό να μετανιώσουν την επιλογή τους, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους.

4. Ιαπωνία

Η Ιαπωνία θεωρείται ως μια από τις πιο απελευθερωμένες χώρες της Άπω Ανατολής σχετικά με το σeξ, κάτι που γίνεται φανερό από τις ταινίες, μέχρι τα καρτούν μάνγκα. Επειδή, λοιπόν, η Ιαπωνία έχει αντιληφθεί από νωρίς ότι ο έpωτας πουλάει, φροντίζει να τον πουλάει και η ίδια στους τουρίστες της.

Παρόλο που τα ποpvεία μπορεί να χαρακτηριστούν παράνομα, υπάρχουν οι γκέισες, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά τρικ της χώρας.

3. Τιχουάνα, Μεξικό

Η Τιχουάνα εκτός από το ότι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για σeξοτουρισμό, αποτελεί και έναν από τους ωραιότερους εξωτικούς προορισμούς του κόσμου.

Στην Τιχουάνα η πλειονότητα των τουριστών είναι άνδρες, κάτι που δεν είναι τυχαίο, καθώς διαθέτει τα περισσότερα ποpvεία που είναι συγκεντρωμένα στο Μεξικό. Έτσι, οι τουρίστες δεν απολαμβάνουν μόνο τις υπέροχες παραλίες, αλλά και τις γυναίκες.

2. Άμστερνταμ

Αποτελεί δίκαια τον διασημότερο ευρωπαϊκό προορισμό για σeξοτουρισμό και όνειρο κάθε άνδρα είναι να βρεθεί έστω και μια φορά στην ολλανδική πρωτεύουσα. Μάλιστα, στο Άμστερνταμ υπάρχει ολόκληρη περιοχή, η Red Light District, όπου υπάρχουν οίκοι ανοχής.

Κάθε χρόνο η πόλη δέχεται εκατομμύρια τουρίστες, που την επισκέπτονται είτε για να απαλλαχθούν από όλα τα ταμπού στο σeξ, είτε για να κάνουν ελεύθερα χρήση ναρκωτικών, αφού και τα δυο είναι νόμιμα.

1. Ταϊλάνδη

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ταϊλάνδη είναι στην κορυφή αυτής της λίστας. Οι νόμοι για την ποpvεία στην Ταϊλάνδη είναι ασαφείς. Πολλοί Ταϊλανδοί έχουν κάνει την ποpvεία μέρος του πολιτισμού τους, έτσι ώστε εκεί το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο να βρίσκεται σε μεγάλη ακμή.

Υπάρχουν περίπου 3 εκατομμύρια εργαζόμενοι του σeξ στην Ταϊλάνδη, εκ των οποίων περίπου το ένα τρίτο είναι ανήλικοι. Δυστυχώς, μεγάλος αριθμός των εργαζομένων του σeξ στην Ταϊλάνδη είναι πόpvες μέσω σωματεμπορίου, παρόλο που η βιομηχανία είναι συχνά καλά οργανωμένη και οι περισσότεροι γίνονται εργαζόμενοι του σeξ από προσωπική επιλογή.

Περισσότερα: 10 μέρη όπου ανθεί ο σeξοτουρισμός | E-Radio.gr Daily


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST