7 βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρει για το σεξ ένας εικοσάρης και που ξεχνά ο σαραντάρης.

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 26/08/2015

fifty-shades-of-grey-movie-review-e780fc6c-d8ab-49_5129

 

Πολύ πιο μπερδεμένα μπορεί να φαίνονται τα σεξουαλικά ζητήματα για έναν εικοσάρη, αφού ακόμη αγωνίζεται να υπερπηδήσει την ντροπαλότητα, να ελαχιστοποιήσει την άγνοια και να αποκτήσει αντοχές και επιμέρους ερωτικές δεξιότητες. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε ηλικία, το ζητούμενο είναι το καλό σεξ.

Οι παρακάτω οδηγίες είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Και σε αφορούν άμεσα, είτε είσαι στα 20 είτε κοντεύεις τα 50.

Οι νεαρές γυναίκες μπορεί να κάνουν πολύ κακό κρεβάτι

Δεν είσαι αυτός που φταίει αν δεν μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα, όταν βρεθείς στο κρεβάτι με μια πρωτάρα. Μια νέα γυναίκα που δεν έχει συνηθίσει να αποκαλύπτει τον εαυτό της γυμνό μπροστά σε έναν άνδρα, μπορεί να καταστρέψει τη διάθεσή σου. Πολλές, μένουν εντελώς ακίνητες και παγωμένες. Άλλες, μπορεί να ουρλιάζουν σαν δαιμονισμένες. Οι περισσότερες θα δείχνουν αμήχανες και ανίκανες να σε ευχαριστήσουν όπως θα έπρεπε. Εσύ, οφείλεις να δείξεις σεβασμό, υποχωρητικότητα και υπομονή. Δεν είσαι βιαστής, ούτε κάφρος.

Μίλα και λίγο, αλλά όχι (πάντα) βρώμικα

Εκτός κι αν έχεις το χάρισμα να διαβάζεις τη σκέψη, πρέπει να επικοινωνείς μαζί της κατά τη διάρκεια του σεξ. Μίλησέ της για ό,τι θα προτιμούσες να σου κάνει. Ζήτησε και από αυτή να σου πει. Μόνο έτσι θα ξέρετε και οι δυο πόσο να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε το ρυθμό σας ώστε να νιώσετε ταυτόχρονη ευχαρίστηση. Δεν είναι call girl. Δεν είσαι πορνοστάρ. Η κουβέντα θα σας φέρει πιο κοντά -αρκεί να μην πλατειάζεις.

Και οι γυναίκες αναζητούν ικανοποίηση

Ας το παραδεχτούμε. Όταν είσαι νεότερος, ελάχιστα σε ενδιαφέρει ο οργασμός της ερωτικής παρτενέρ σου. Αλλά θα έρθει μια εποχή που θα σου πει: «Ποτέ δεν τελείωσα με σένα» -με την κακή έννοια. Για να αντιληφθείς τι σημαίνει για μια γυναίκα να μην έρθει σε οργασμό,βάλε τον εαυτό σου στη θέση της: έπειτα από μισή ώρα ερωτικού παιχνιδιού, αυτή σηκώνεται, ντύνεται και φεύγει. Κι εσύ κυκλοφορείς στο σπίτι με δυο πρησμένα μπλε μπαλάκια που πονούν ανυπόφορα. Κάπως έτσι. Το σεξ δεν είναι ατομικό άθλημα, αλλά ομαδικό.

Τα ερωτικά παιχνίδια δεν είναι πάντα ανώδυνα

Οι έφηβοι περνούν τα πρώτα χρόνια της σεξουαλικής ζωής τους ονειρευόμενοι χαβαλεδιάρικα όργια. Στα τριάντα έχουν εμμονές για αχαλίνωτες φαντασιώσεις. Και όσο περνούν οι δεκαετίες, κάποιοι κρυφοί πόθοι μετουσιώνονται σε φλογερά ερωτικά παιχνίδια.
Το πράγμα θέλει προσοχή. Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να ασπαστεί τις περίεργες μύχιες σκέψεις σου. Όπως κι εσύ επίσης: δεν θα ήθελες κάποια περτενέρ να μετετρέψει την κρεβατοκάμαρα σε αίθουσα βασανιστηρίων. Οι συναισθηματικές και σωματικές ουλές διαλύουν τον έρωτα, καταστρέφουν το σεξ και δημιουργούν αποστροφή για μια επόμενη συνεύρεση.

Το πολύ αλκοόλ θα σε πνίξει στην μοναξιά σου

Μοιάζει αδύνατο να φανταστεί κανείς έναν εικοσάρη να κάνει σεξ νηφάλιος. Με μερικά ποτά παραπάνω η αυτοπεποίθηση χτυπά ταβάνι και κάθε αναστολή περιορίζεται στο ελάχιστο. Η ποσότητα του αλκοόλ πριν το σεξ μειώνεται μετά τα τριάντα -πώς αλλιώς θα χαλαρώσειςκαι θα απολαύσεις κάθε ερωτική σκηνή;-, αλλά κάτι αλλάζει στην πορεία και ένας μεθυσμένος ώριμος άνδρας δεν μπορεί να αποδώσει στο κρεβάτι: το αλκοόλ μειώνει ακόμη περισσότερο τα ήδη χαμηλά ποσοστά τεστοστερόνης. Ποια γυναίκα θα πέσει στο κρεβάτι μαζί σου μόνο για να κοιμηθεί αφού εσύ ροχαλίζεις τύφλα από το μεθύσι; Η πιστή σύζυγός σου.

Αν έχεις πίστη, διάβαινε

Στα πρώτα βήματα της σεξουαλικής ζωής του, ένας άνδρας έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Μπορεί μάλιστα να φορά και «πουκάμισα» άλλων ανδρών, φίλων ή συγγενών, χωρίς καμιά παρεξήγηση. Ανηφορίζοντας τη δεκαετία των 30, μια σχέση αρχίζει να σημαίνει κάτι περισσότερο από ανταλλαγή σωματικών υγρών. Ένα βασικό χαρακτηριστικό της ωριμότητας και ουσιώδες κριτήριο ανδροπρέπειας είναι η διατήρηση σταθερών ερωτικών δεσμών.Υπάρχουν βέβαια και οι ειδικές περιστάσεις. Αλλά, σύμφωνα και με ειδικούς, ένα one night stand δεν είναι απιστία, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο.

Οι γυναίκες δεν σε «μετρούν» όπως εσύ φαντάζεσαι (ή φοβάσαι)

Για να είμαστε ειλικρινείς, κανένας άνδρας δεν νιώθει 100% ασφαλής με τα προσόντα του. Μικρό, μεσαίο, μεγάλο, χοντρό, λεπτό ή στραβό, πάντα το μέγεθος και το σχήμα του πέους προβληματίζει πολλούς άνδρες. Και δυστυχώς, αυτό το ζήτημα ξεκινά από πολύ νεαρή ηλικία, το οποίο μετατρέπεται σε αληθινό πρόβλημα ακόμη και μετά από πολλές δεκαετίες εμπειρίας. Αλλά για το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών, τίποτε δεν μετρά περισσότερο από τη μέθοδο που εφαρμόζεις στο σεξ. Και όσο την εφαρμόζεις ικανοποιητικά και για τους δυο σας, η οπτική γωνία που βλέπουν το πέος σου θα το κάνει να δείχνει ιδανικό.

 

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST