Η 7ήμερη πρόκληση του σeξ που θα σας αλλάξει τη ζωή

Written by on 03/11/2016

Μπορεί ο τίτλος «Πpόκληση του σεξ» να σας ακούγεται ατάκα που βγήκε από περιοδικό, όμως αποτελεί μια πρακτική που μπορεί όντως να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας και της υγείας.

Κάντε για μια εβδομάδα κάθε μέρα σeξ.

Υ.Γ. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα, κάντε τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα. 

Τι κερδίζετε μέσα σε μια εβδομάδα!

1. Το σeξ φέρνει και καλά αποτελέσματα στην υγεία αφού βελτιώνει το καρδιακό σύστημα και γυμνάζει όλους τους μύες, ακόμα και εκείνους που δεν μπορείτε να γυμνάσετε στο γυμναστήριο.

2. Επιπλέον με αυτήν την τακτική θα νιώθετε και θα δείχνετε πιο νέοι μέσα σε μερικές μέρες.

3. Ακόμα, το σeξ είναι καλό και για την ψυχολογία αφού οδηγεί στην έκκριση ενδορφινών οι οποίες έχει αποδειχτεί ότι καταπολεμούν το άγχος και την κατάθλιψη.

4. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμα και ο εγκέφαλος λειτουργεί καλύτερα με το σeξ, λόγω των ουσιών που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του.


5. Τα συναισθήματα που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής, κάνουν την εμπειρία μοναδική για το ζευγάρι και ενισχύουν τους δεσμούς του.

6. Επιπροσθέτως, γνωρίζατε το ότι οι οpγασμοί μπορούν να σταματήσουν τον πόνο; Μάλιστα μπορούν να βοηθήσουν στην ελάττωση των πόνων από τις χρόνιες παθήσεις στα πόδια, όπως η αρθρίτιδα, οι κράμπες, αλλά ακόμα και στους πονοκεφάλους.

7. Τέλος, το συχνό σeξ έχει αποδειχτεί ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση, γεγονός που οδηγεί στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Περισσότερα: Η 7ήμερη πρόκληση του σeξ που θα σας αλλάξει τη ζωή | E-Radio.gr Life

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST