Ο πιο sεxy αστυνομικός στον κόσμο είναι από την Κρήτη

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 24/04/2016

Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο που μας παραπέμπουν να δούμε τον πιο sεxy γιατρό, δικηγόρο κ.α.

Αυτή την φορά ο πιο sεxy αστυνομικός είναι Έλληνας και συγκεκριμένα από την Κρήτη. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδάκη. Ξένα δημοσιεύματα έχουν κάνει αφιερώματα για εκείνον και τον χαρακτηρίζουν ως τον ωραιότερο αστυνομικό του κόσμου! Δικαίως, καθώς έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και ένα καλογυμνασμένο σώμα με αναλογίες μοντέλου.

Ο Γιάννης μίλησε στο allyou.gr για το τίτλο που του χάρισαν τα Μέσα λέγοντας: «Nαι, είναι αλήθεια. Στην αρχή που είδα κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις σε σάιτ του εξωτερικού, μου έκανε εντύπωση. Μετά από λίγο διάστημα η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και από πολλά ελληνικά σάιτ. Εντάξει για εμένα αυτός ο ‘τίτλος’ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα»!

Παρόλα αυτά δηλώνει παθιασμένος με τη δουλειά του και τονίζει: «Πρώτα απ’όλα, πρέπει να σέβεται τη στολή που φοράει. Να μην είναι υπερόπτης, να έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις πλευρές στο κάθε περιστατικό. Φυσικά ο αστυνομικός δεν υποκαθιστά τη δουλειά του δικαστή. Η δική μας δουλειά είναι να τους πηγαίνουμε στους δικαστές και όχι να δικάζουμε. Εκτός από όλα αυτά, για να έχω τη συνείδηση μου καθαρή στο κάθε περιστατικό, φροντίζω να εξαντλώ όλα τα ενδεχόμενα, έως ότου μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα».

Δείτε φωτογραφίες του:

Περισσότερα: Ο πιο sεxy αστυνομικός στον κόσμο είναι από την Κρήτη (pics) | E-Radio.gr Viral

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST