Αυτά συμβαίνουν στις ταινίες πορνό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων [εικόνες]

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 20/09/2015

b236bb060cba41853b5daac88a72dac2

Οι ταινίες πορνό μπορούν να ιδωθούν από διάφορες οπτικές. Η βασικότερη είναι αυτή της ικανοποίησης της αυξημένης λίμπιντο σε εκείνη τη στιγμή της ημέρας. Η άλλη μπορεί να είναι απλώς για να γελάσεις με την παρέα σου. Άλλη για να ανάψει το λαμπάκι στο ζευγάρι ώστε να κάνει σεξ.

Από οποιαδήποτε οπτική κι αν δεις μια ταινία πορνό θα έχεις πάντα το ενδιαφέρον να μάθεις πως να νιώθουν οι ηθοποιοί, πως αισθάνονται κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, αν έχουν κάποια συστολή όταν γδύνονται και το κάνουν μπροστά σε άλλους ανθρώπους και άλλα συναφή. Μια πρώτη απάντηση σε απορίες τέτοιου είδους έρχονται από την φωτογράφο Σόφι Έμπραρντ που πέρασε 4 χρόνια, από το 2011 ως και τις αρχές του 2015, σε γυρίσματα πορνό ταινιών, φωτογράφιζε όσα συνέβαιναν, κυρίως όταν οι κάμερες δεν τραβούσαν και αποφάσισε να τις εκθέσει στο πλαίσιο του Unseen Festival στο Άμστερνταμ.

Όλα ξεκίνησαν το 2011 όταν η Σόφι βρέθηκε σε ένα swingers party και ήταν η πρώτη φορά που είδε ανθρώπους να κάνουν σεξ μπροστά της. Το βρήκε τόσο όμορφο που σκέφτηκε ότι θα ήταν ιδανικό για το επόμενο φωτογραφικό της πρότζεκτ. Τότε ήταν που γνώρισε τον διάσημο παραγωγό πορνό ταινιών, τον Gazzman και ξεκίνησε την καταγραφή της.

Μιλώντας στο thecreatorsproject.vice.com η Σόφι εξήγησε πόσο επαγγελματικά είναι όλα, πόσο ωραία περνούν στα γυρίσματα όσοι συμμετέχουν και ότι δεν χρειάζεται αυτή η δαιμονοποίηση, μιας και οι ηθοποιοί δεν το κάνουν από ανάγκη, αλλά γιατί τους αρέσει και το θεωρούν το επάγγελμα τους.

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST