Αυτά τα τζιν έχουν κρυμμένα φερμουάρ που οδηγούν εύκολα στα απόκρυφα σημεία

Αναρτήθηκε από στις 21/03/2015

805668_pants1

Δυο κρυμμένα φερμουάρ στις μπροστινές τσέπες αυτών των τζιν που είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν στην αγορά, παρέχουν πρόσβαση στην «περιοχή» εύκολα και με μία μόνο κίνηση. Τα PlayPants περιγράφονται ως «τζιν εξαιρετικής ποιότητας με ένα μαγικό χαρακτηριστικό».

Η ασυνήθιστη ιδέα είναι προϊόν της δημιουργικής φαντασίας του Λιθουανού σχεδιαστή Ρόμπερτ Καλίνκιν, ο οποίος μάλιστα συγκέντρωσε 10.000 λίρες από το Kickstarter με τη μέθοδο του crowfunding. Ο ίδιος αναφέρει: «Όταν δεν χρησιμοποιούνται για να οδηγούν στα «απόκρυφα», οι τσέπες λειτουργούν όπως όλες οι τσέπες. Μπορείς να τοποθετήσεις με ασφάλεια τα μικροαντικείμενά σου εκεί».

 

Γιατί όμως κάποιος να προτιμήσει το συγκεκριμένο denim; Οι λόγοι είναι απλοί, σύμφωνα με τον σχεδιαστή του: «Μπορείς να τον… ισιώσεις εύκολα σε δημόσιους χώρους, να χρησιμοποιήσεις τις τσέπες κάποια μοναχική νύχτα στον κινηματογράφο, σε ένα βαρετό εταιρικό μίτινγκ ή για να ξεφύγεις γενικώς από τη μονοτονία της προσωπικής σου ζωής».

Τα κρυμμένα φερμουάρ κατεβαίνουν εύκολα με το ένα χέρι και είναι ασφαλή. Ο Καλίνκιν εξηγεί ότι το φινίρισμα κάθε κομματιού γίνεται στο χέρι από έμπειρους ράφτες στο κατ’ οίκον ατελιέ του, ενώ όλη η σειρά είναι αποτέλεσμα μελέτης και επιλογής υφασμάτων υψηλής ποιότητας για να προσφέρουν άνεση και ευελιξία.

Δείτε παρακάτω το έξυπνο πλασάρισμα της ιδέας στο Kickstarter:

Περισσότερα: Αυτά τα τζιν έχουν κρυμμένα φερμουάρ που οδηγούν εύκολα στα απόκρυφα σημεία | E-Radio.gr Agenda

 


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST