Αλεξ/πολη: Ξεκινά σε λίγες ημέρες η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 27/04/2015

33-1430037013

 

Το Σάββατο 02.05.2015 ξεκινούν οι εκπτώσεις της ενδιάμεσης εαρινής εκπτωτικής περιόδου του και θα διαρκέσουν δέκα ημερολογιακές ημέρες με τελευταία όμως ημέρα το Σάββατο 9 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, ως ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι ορίζονται το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Οι 10 ημέρες των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, όπως αναφέρονται στο νόμο είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται τόσο η αναγραφή όσο και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο προσφορών επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνον η ευκρινής αναγραφή της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών ή των υπηρεσιών. Είναι αυτονόητο ότι, σύμφωνα με την διατύπωση του νόμου, η χρησιμοποίηση ποσοστού επιτρέπεται πλέον αποκλειστικά για τις εκπτώσεις και απαγορεύεται τόσο για τις προσφορές όσο και για τις προωθητικές ενέργειες.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ


Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST