Άνδρες στpιπεp διηγούνται παράξενες ιστορίες που τους συνέβησαν στην δουλειά τους

Αναρτήθηκε από στις 29/08/2016

Μήπως νομίζατε πως η δουλειά των αντρών στpιπεp είναι εύκολη, επειδή χορεύουν και έχουν συνέχεια πρόθυμες γυναίκες γύρω τους; Κάνετε λάθος. Όπως λένε και οι ίδιοι, μια βραδιά μπορεί να εξελιχθεί πολύ παράξενα, ειδικότερα στα ιδιωτικά πάρτι στα οποία τους φωνάζουν.

appstores google_play

Η βρετανική εφημερίδα The Sun, έψαξε και βρήκε ορισμένους άνδρες στpιπεp, οι οποίοι εκμυστηρεύθηκαν ορισμένα παράξενα περιστατικά που τους συνέβησαν την ώρα της εργασίας τους…

Ο 26χρονος Floris Schtaz εργάστηκε ως στpιπεp σε πάρτι και κυρίως μπάτσελορ πάρτι για περίπου τρία χρόνια και μοιράζεται τις εμπειρίες του. Σε ένα πάρτι που είχε πάει μια μέλλουσα νύφη έριξε πάνω της ένα ποτήρι κρασί και τελικά κατέληξε γuμνή ακριβώς όπως και οι στpιπεp. Δεν σταμάτησε μάλιστα εκεί αλλά άρχισε να βγάζει μαζί τους φωτογραφίες.

BANNER_NRGLIVE2

Σε ένα άλλο πάρτι, η μέλλουσα νύφη πίστευε ότι θα καταλήξει στο κρεβάτι με τον στρίπερ και μάλιστα η μητέρα του γαμπρού ήταν εκεί και ενθάρρυνε να γίνει αυτό. Ο ίδιος λέει ότι είναι πάντα πολύ προσεκτικός, ώστε να μην γίνει παρεξήγηση και βάζει πάντα τα όρια του.

Ο 28χρονος Marshall Arkley από το Λονδίνο εργαζόταν για τέσσερα χρόνια σε ένα νυχτερινό κέντρο. Όταν τον έκλειναν για ιδιωτικές παραστάσεις δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που τον έγδυναν, καθώς γι’ αυτές δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο.

Μια άλλη γυναίκα είχε φτάσει στο μαγαζί με μια μεζούρα προσπαθώντας να μετρήσει τους στpιπεp ενώ μια άλλη του προσέφερε 500 λίρες για μία παράσταση, στην οποία θα της επέτρεπε να ακουμπήσει το σώμα του σε όποιο σημείο ήθελε.

Ο 27χρονος Ash Edelman κάνει στpιπτίζ από το 2014. Όπως ξεκαθαρίζει δεν μπλέκει τη δουλειά με την προσωπική ζωή και έχει αναγκαστεί πολλές φορές να σταματήσει κάποια νύφη που θέλει να το πάει λίγο παρακάτω.

Η πιο παράξενη πρόταση που του έχει γίνει όπως λέει ο ίδιος είναι βρεθεί εpωτικά με έναν άνδρα έναντι 80.000 λιρών την οποία αρνήθηκε. Αυτό που προσπαθεί είναι να είναι επαγγελματίας και νιώθει τυχερός για τη δουλειά που κάνει.

Περισσότερα: Άνδρες στpιπεp διηγούνται παράξενες ιστορίες που τους συνέβησαν στην δουλειά τους (pics) | E-Radio.gr Θέματα


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST