Απίστευτη διάγνωση: Του έμειναν μόλις 100 oρyασμοί

Αναρτήθηκε από στις 13/02/2015

male-orgasme

 

Πώς θα σας φαίνονταν αν πηγαίνατε στον γιατρό και σας έλεγε ότι σας έμεναν μόλις 100 ορyασμοί στη ζωή σας; Ε λοιπόν, αυτό συνέβη σε έναν 34χρονο άντρα, ο οποίος διαγνώστηκε με ιδιοπαθή ίνωση σηραγγωδών σωμάτων του μορίου και ως αποτέλεσμα του έχουν απομείνει 100 εpωτικές σeξουαλικές διεγέρσεις για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο νεαρός, όπως περιγράφει στο medical daily, του έχουν μείνει μόλις 100 «πραγματικές, λειτουργικές στúσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ορyασμό» και συνεχίζει: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε το συναίσθημα. Πήγα για κάτι που πίστευα ότι θα ήταν ρουτίνα και πλέον η ζωή μου άλλαξε μέσα σε μια στιγμή. Σαν να σου λένε ότι έχεις μόλις έξι μήνες ζωής».

Εν συντομία, στα σηρραγώδη σώματα του μορίου του 34χρονου έχει σχηματιστεί μεγάλη ποσότητα ουλώδους ιστού και αυτό εμποδίζει τον νεαρό να φτάσει σε ορyασμό.

Με κάθε ορyασμό, λέει ο 34χρονος, πυροδοτείται μια αυτοάνοση αντίδραση, που οδηγεί στη δημιουργία περισσότερου ουλώδους ιστού κι έτσι εκτιμάται ότι κατά προσέγγιση του απομένουν περίπου 100 ορyασμοί.

Περισσότερα: Απίστευτη διάγνωση: Του έμειναν μόλις 100 oρyασμοί | E-Radio.gr Daily


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST