ΜΠΡΟΥΣΚΟ:Πλησιάζει το τέλος του Διαμαντή-Ξεσκεπάζονται όλα…

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 19/01/2016

c3df584edd7f5ffc6f41d389416f325f

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος. Παντού, όπου και να γυρίσει κανείς το μάτι του βρίσκεται ο Διαμαντής, από τα πιο δύσκολα μέχρι και τα θεωρητικά πιο απλά. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουν τη συμφορά τους πολλοί και όσο ο καιρός περνάει, τόσο πιο κοντά φτάνουν όλοι στην άκρη του νήματος, ενός νήματος που καταλήγει σε εκείνον.

Πολλοί αναρωτιούνται αν τελικά θα πληρώσει, αν θα αποδοθεί δικαιοσύνη, αν το τέλος του θα είναι αυτό που πρέπει. Το TV24 σάς αποκαλύπτει ότι το τέλος του Διαμαντή έρχεται, κάθε μέρα που περνάει οι αποκαλύψεις τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο τέρμα. Τι θα γίνει όμως, πώς θα φτάσουμε μέχρι εκεί;

Ο Διαμαντής ήδη έχει ξεσκεπαστεί για κάποια από τα σκοτεινά κεφάλαια της ζωής του, όπως αυτό με τη Χρυσάνθη. Ολοι έχουν μάθει για τον βιασμό της και την απόκτηση των δύο παιδιών του, του Πάτροκλου και του Νεκτάριου. Ο Πάτροκλος ,μάλιστα, ο οποίος είχε έναν ισχυρό δέσιμο μαζί του, είναι ο πρώτος που τον ξεγράφει και όπως λέει ο ίδιος: «Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», αλλά και ο Νεκτάριος που ήταν πιο αποστασιοποιημένος έχει τα ίδια συναισθήματα, ούτε να τον ακούσει δεν θέλει: «Τι να ακούσω, είσαι αναξιόπιστος. Τελευταία φορά θα στο πω. Εμένα οι γονείς μου ήταν η Σοφία και ο Αντρέας Ματθαίου και να είσαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσω. Το θέμα είναι πώς θα το ξεπεράσει ο Πάτροκλος με δυο γονείς που έχουν κάνει εγκλήματα», του λέει. Ο Ματθαίος επίσης εκφράζεται πολύ άσχημα για τον Διαμαντή: «Τον έχω ικανό, ο Διαμαντής έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, κυρίως αρνητικό». Η αποκάλυψη για τη Χρυσάνθη φτάνει και στ’ αφτιά του Παύλου, ο οποίος ούτως ή άλλως τον έβλεπε σαν κόκκινο πανί, τώρα όμως τα πράγματα είναι χειρότερα: «Είμαι σίγουρος ότι είναι και βιαστής. Είναι αδίστακτο γουρούνι. Που σε όλη του τη ζωή εμπορεύεται ξένο χρήμα κι ανθρώπινες ψυχές. Θα πληρώσει για όλα όμως!», λέει στον Μάρκο. Ο Διαμαντής έχει το κακό μέσα του. Δεν είναι ανάγκη να έχει να κερδίσει κάτι αυτός, αρκεί να χάσει ο άλλος και γι’ αυτό μπήκε στον «πειρασμό» να διαλύσει ακόμη και τη ζωή της πρώην γυναίκας του, της Δάφνης, βάζοντας τον Άρη να την παρασύρει ερωτικά. Κι ενώ «τρέχει» η ιστορία με τη Χρυσάνθη, δύο ακόμη μέτωπα στα οποία πρωταγωνιστεί κρυφά ο Διαμαντής ,ανοίγουν. Το ένα είναι η απαγωγή της Μελίνας, όπου ο Σήφης ξεδιπλώνει το κουβάρι που αρχικά τον οδηγεί στην Κύπρο και τη φίλη τού Γερμανού που δολοφονήθηκε στη φυλακή. Σιγά σιγά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και φτάνοντας στον Πάτροκλο, αυτός πια δεν έχει καμία διάθεση να καλύψει τον Διαμαντή. Με την πρώτη ευκαιρία παίρνει την εκδίκησή του, αλλά αρχίζει και το κομμάτι της δικής του…κάθαρσης που τόσο επιθυμεί.

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST