Χαλάρωση δέρματος μετά από εγκυμοσύνη ή αυξομείωση βάρους. Η λύση είναι εδώ!

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 17/09/2015

231012113835_5892

Η χαλάρωση του δέρματος είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που δε μπορεί να λυθεί με τη γυμναστική και με τις κρέμες του εμπορίου. Εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες και άντρες. Στην πλειοψηφία στις γυναίκες παρουσιάζεται μετά από εγκυμοσύνη και στους άντρες μετά από χάσιμο πολλών κιλών, αφού πρώτα έχει ξεχειλώσει το δέρμα τους.
Μια νέα τεχνολογία πλέον έρχεται να σας βγάλει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. «Πλέον έχουμε τη θεραπεία για αυτά τα προβλήματα με τη νέα μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων που με έναν ιδιαίτερο τρόπο μπορούν να προκαλέσουν σύσφιξη του δέρματος» , μας εξηγεί ο Κυριακίδης Μιχάλης, υπεύθυνος στο τμήμα αδυνατίσματος στα Vitaplusτης Αλεξανδρούπολης.  Μπορούμε να μεταφέρουμε ενέργεια με το εξελιγμένο μηχάνημα μέσω των πολυπολικών ( 4ης πλέον γενιάς )ραδιοσυχνοτήτων στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, στο στρώμα εκείνο που φροντίζει για την ενυδάτωση, την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Τρόπος Δράσης

Η αισθητικός κατά τη διάρκεια της θεραπείας με τη χρήση μιας κεφαλής σκανάρει την περιοχή που έχει τη χαλάρωση. Οι ραδιοσυχνότητες εισχωρούν σε βάθος και αυξάνουν τη θερμοκρασία στους ινοβλάστες. Φθάνοντας στους 41 με 42 βαθμούς κελσίου καταφέρνουν την μέγιστη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος και το «τέντωμά» του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου και του μηχανήματος νέας γενιάς των Vitaplus

Τα λιποκύτταρα λόγω της μικρότερης αιμάτωσής τους δε μπορούν να ψυχθούν όπως η δερμίδα. Έτσι η θερμοκρασία σε αυτά αυξάνεται στους 45 με 46 βαθμούς κελσίου. Σε αυτή τη θερμοκρασία τα λιποκύτταρα μπαίνουν στη διαδικασία υγροποίησης και είναι πιο εύκολο να μπουν στην κυκλοφορία του αίματος και να «καούν».
Για να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμα της λιποδιάλυσης η κεφαλή, εφαρμόζει και μιας ήπιας μορφής αναρρόφηση με αποτέλεσμα να αιματώνει την περιοχή, για πιο γρήγορη διοχέτευση του λίπους στην κυκλοφορία.
Συνδυάζοντας και την 3η τεχνολογία που έχει το μηχάνημα, τη  φωτοθεραπεία με πηγή φωτός LED στο φάσμα του υπεριώδους, μεγιστοποιείται το αποτέλεσμα των ραδιοσυχνοτήτων και της αναρρόφησης.

Επίδραση στην κυτταρίτιδα

Η αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος και η λιποδιάλυση, βελτιώνουν αισθητά την εικόνα της περιοχής. Η κυτταρίτιδα είναι συνδυασμός του συσσωρευμένου λίπους και της χαλάρωσης των ιστών του δέρματος για αυτό και υπάρχουν ορατά τα λεγόμενα «λακουβάκια». Όταν εφαρμοστούν οι ραδιοσυχνότητες και τεντώσει το δέρμα με ταυτόχρονη μείωση του λίπους, τότε είναι επόμενο να διορθώνεται το φαινόμενο του φλοιού του πορτοκαλιού. Πλέον είναι από τις νούμερο ένα μεθόδους στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

 

Συχνότητα θεραπείας και διάρκεια αποτελέσματος

Η θεραπεία εφαρμόζεται μια φορά την εβδομάδα στην ίδια περιοχή και έχει διάρκεια 20 λεπτά για την κάθε περιοχή.  Αν το πρόβλημα είναι σε πάνω από μια περιοχή τότε γίνεται την ίδια μέρα σε όλες τις περιοχές, με διάρκεια 20 λεπτά για την κάθε μία. Η αίσθηση είναι πολύ ευχάριστη. Ο ασθενής νιώθει μια ευχάριστη ζέστη και μια μικρή αναρρόφηση σαν μασάζ στα σημεία που εφαρμόζεται.  Μπορεί να χαλαρώσει σε όλη τη θεραπεία καθώς είναι ξαπλωμένος και δε κάνει κάποια προσπάθεια ή κίνηση ο ίδιος.
Το αποτέλεσμα διαρκεί  για μεγάλο χρονικό διάστημα και αν εφαρμοστούν οι επαναλήψεις συντήρησης , 1 φορά το μήνα, τότε το αποτέλεσμα διαρκεί για πάντα!

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

«Αναλόγως με το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ορίζεται και ο αριθμός των θεραπειών. Αυτό μπορεί να οριστεί από μια σωστή διάγνωση στο χώρο μας από το εξειδικευμένο προσωπικό μας», τονίζει ο Κυριακίδης Μιχάλης. Ο ελάχιστος αριθμός συνεδριών για να θεωρηθεί ότι γίνεται μια έστω ολοκληρωμένη θεραπεία, σε μικρό πρόβλημα, είναι 6.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα αυτή θεραπεία που υπόσχεται τη σύσφιξη χωρίς επεμβάσεις με αποτελέσματα που διαρκούν δείτε εδώ: http://vita-plus.gr/index.php/adynatisma/sysfiksh/radiosyxnothtes-vacuum

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST