Αυτές είναι οι 2 βασικές κινήσεις πίσω από τα τέλεια smoky eyes της Megan Fox!

Αυτές είναι οι 2 βασικές κινήσεις πίσω από τα τέλεια smoky eyes της Megan Fox!

 • Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο US Magazine η makeup artist της star, Tobi Henney, εξήγησε τα δύο βασικά βήματα που ακολουθεί για να φτάσει σε αυτό το sexy αποτέλεσμα.

   

  Πρώτο βήμα: η σκιά. Για να δώσει ένταση στο βλέμμα αλλά χωρίς να γίνει βαρύ ή άγριο, η makeup artist επιλέγει – και προτείνει να κάνουμε και εμείς το ίδιο- μια σκιά σε μπρονζέ απόχρωση, την οποία απλώνει σε όλο το πάνω βλέφαρο. “Συνήθως προτιμώ ένα gel eyeliner σε απόχρωση του χαλκού (σ.σ. αγαπημένο της είναι το Lune + Aster Dawn to Dusk Gel Eyeliner, Copper ), το απλώνω κατά μήκος της γραμμής του πάνω βλεφάρου και μετά κάνω καλό σβήσιμο”, εξήγησε η Tobi Henney, η οποία τόνισε πως ένα μαλακό πινέλο είναι απολύτως χρήσιμο για το καλό blending του προϊόντος, που είναι βασικό σε αυτό το eye look.

   

  Όσο για το cat eye αποτέλεσμα, η makeup artist είπε πως το αγαπημένο της προϊόν είναι το Eye Defining Pen του Tom Ford: “Κάνω μια πολύ λεπτή γραμμή σύρριζα στο άνω βλέφαρο που καταλήγει σε ένα καθαρό, μεσαίου μήκους wing”. Το μήκος του wing εξαρτάται από το σχήμα των ματιών της καθε γυναίκας, εξήγησε η expert, αλλά ένα γενικός κανόνας λέει πως η γραμμή του eyeliner σταματάει στο σημείο που τελειώνει το φρύδι. Όσο για την κλίση της γραμμής, η makeup artist προτείνει μια γωνία 45 μοιρών ή λίγο παραπάνω, ανάλογα με το look που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

   

  Και βέβαια, επειδή το ενδεχόμενο λάθους πάντα καραδοκεί, μην ξεχνάς να έχεις κοντά σου μπατονέτες και ένα προϊόν ντεμακιγιάζ για να διορθώνεις τυχόν στραβοπατήματα, συμβουλεύει η Tobi Henney.

   

   

  megan2

   

  Πηγή: fay's book

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Coffe Day 200
Coffe Day 200

Coffe Day 200