Απίστευτο ρεκόρ Γκίνες: Εστιατόριο στη Νέα Υόρκη χρεώνει 200 δολάρια ένα πιάτο τηγανιτές πατάτες!

Απίστευτο ρεκόρ Γκίνες: Εστιατόριο στη Νέα Υόρκη χρεώνει 200 δολάρια ένα πιάτο τηγανιτές πατάτες!

  • Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», το εστιατόριο που έχει ανοίξει στην «καρδιά» της «πόλης που δεν κοιμάται ποτέ», «Serendipity3», κάνει την έκπληξη με το πιάτο «Creme de la Creme Pommes Frites», που κοστίζει 200 δολάρια .

    «Είμαστε περήφανοι που μπήκαμε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνερ για τις πιο ακριβές τηγανητές πατάτες, «Creme de la Creme Pommes Frites» και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες συνταγές στο μέλλον», υποστηρίζουν οι δύο σεφ του εστιατορίου. Σαμπάνια και τρούφα είναι δύο από τα μαγικά συστατικά που κάνουν αυτό το πιάτο ασυναγώνιστο.

    Για όσους είναι περίεργοι και μπορούν να δαπανήσουν το ποσό των 200 δολαρίων για να δοκιμάσουν τις «πανάκριβες τηγανητές πατάτες », θα πρέπει να κάνουν προκράτηση τουλάχιστον ένα 24ωρο λόγω της αυξημένης ζήτησης.

    O σεφ του εστιατορίου «Serendipity3», Τζο Καλντερόν και ο συνάδελφός του Φρεντερίκ Σεν Κίβερτ είναι οι εμπνευστές αυτού του πανάκριβου πιάτου, όπως αναφέρει το CNN. Oι τηγανητές πατάτες σερβίρονται όπως τους αρμόζει. Σε κρυστάλλινο μπολ Baccarat. Επίσης, πασπαλίζονται με βρώσιμη σκόνη χρυσού 23 καρατίων.

    https://www.agrocapital.gr/

Συντάκτης