Κυριακάτικη βόλτα στην Γλυφάδα για την Τάμτα: Τι φόρεσε η τραγουδίστρια;

Κυριακάτικη βόλτα στην Γλυφάδα για την Τάμτα: Τι φόρεσε η τραγουδίστρια;

 • Κακά τα ψέματα, η Κυριακή είναι η μέρα που θέλεις όλα να κυλούν αβίαστα, απο την πρώτη γουλιά καφέ μέχρι το ζεστό μπάνιο πριν τον ύπνο.

  Κι αυτό, γιατί συνήθως η Κυριακή είναι η μέρα που αφιερώνεις σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι η μέρα που αφήνεσαι στις ανάγκες σου και τις περισσότερες φορές μέσα σε αυτές είναι και η άνεση στην εμφάνιση σου.

  Βλέπεις, είτε πας για περπάτημα δίπλα στην θαλασσά, είτε πας για καφέ σε ύφος “je m’ en fous” κοινώς “δε με νοιάζει απολύτως τίποτα” ένα πράγμα σε απασχολεί: να μην καταπιέσαι μέσα στα ρούχα σου, όπως συμβαίνει ενδεχομένως τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας εξαιτίας του αυστηρού dress code στην δουλειά.

  Με όλα αυτά -πιθανολογώ- στο μυαλό της κατέληξε και η Τάμτα εχθές στο σύνολο που θα δεις παρακάτω, σε βόλτα με τον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα, στην Γλυφάδα.

  Όπως βλέπεις, το μοβ χρώμα πρωταγωνιστεί τόσο στο φούτερ, όσο και στις λεπτομέρειες του bomber jacket της που κρέμεται απο την τσάντα ενώ απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει η εκκεντρική “κίνηση ματ” της τραγουδίστριας που φόρεσε δυο παπούτσια με διαφορετικό χρώμα, ωστόσο ίδιο καλούπι.

  Αλήθεια, εσύ πως προτιμάς την Τάμτα;

  Ως Casual Pop Idol όπως εμφανίζεται στην καθημερινότητα της ή ως Fashion Icon όπως εμφανίζεται on stage και με την βοήθεια της Styling Expert Αλεξάνδρας Κατσαίτη, κλέβει τις εντυπώσεις;

  tamtaparis

   

  Πηγή: Glance

Συντάκτης

Coffe Day 200