Ρεκόρ Γκίνες: Γυναίκα έτρεξε 95 μαραθώνιους σε ισάριθμες μέρες!

Ρεκόρ Γκίνες: Γυναίκα έτρεξε 95 μαραθώνιους σε ισάριθμες μέρες!

 • Μια γυναίκα που αποφάσισε να τρέχει καθημερινά την απόσταση ενός μαραθωνίου κατά τη διάρκεια του lockdown κέρδισε μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες τρέχοντας 95 μαραθώνιους σε 95 ημέρες.

  Η Αλίσα Κλαρκ, η οποία κατάγεται από το Μπέρλιγκτον του Βερμόντ. είπε ότι ζούσε στην Ιταλία τον Μάρτιο του 2020 όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε τον πρώτο αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι και σύντομα ανακάλυψε ότι οι καλοκαιρινοί μαραθώνιοι για τους οποίους προπονούνταν ακυρώθηκαν.

  Είπε ότι θα τρέξει την απόσταση ενός μαραθωνίου κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας καραντίνας, αναμένοντας ότι η καραντίνα θα διαρκέσει για περίπου 15 ημέρες, αλλά το συνέχισε, βρίσκοντας ακόμη και χρόνο να τρέξει ενώ μετακόμισε στο Νέιπλς της Φλόριντα.

  Η Αλίσα Κλαρκ, έτρεχε καθημερινά την απόσταση ενός μαραθωνίου για 95 μέρες και είπε ότι την 96η φορά χρειάστηκε να σταματήσει επειδή ένιωσε αδιάθετη.

  «Πάντα έλεγα ότι αν ένιωθα ότι πιέζω το σώμα μου, θα σταματούσα αμέσως», είπε η Αμερικανίδα, που λίγο αργότερα έμαθε ότι αντιμετώπιζε συμπτώματα κορονοϊού.

  Πρόσφατα έμαθε ότι είναι η κάτοχος του ρεκόρ για τις περισσότερες συνεχόμενες ημέρες που κάποιος έτρεξε απόσταση μαραθωνίου.

  «Ήμουν και είμαι σίγουρα περήφανη που έχω το ρεκόρ, αλλά ελπίζω ότι κάποιος θα το σπάσει σύντομα.»

  https://www.pontosnews.gr/

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

06:00 - 08:00
DAILY KOUS KOUS