Το «Άτακτο Παιδί» της Μαλού προτείνει αυτή την εβδομάδα ο Nrg 98.5

Το «Άτακτο Παιδί» της Μαλού προτείνει αυτή την εβδομάδα ο Nrg 98.5

 • Η Μαλού, το κορίτσι που μας έχει μαγέψει, γίνεται «Άτακτο Παιδί» και επανέρχεται δυναμικά με ολοκαίνουργιο τραγούδι.

  Η πιο δροσερή ύπαρξη της ελληνικής δισκογραφίας έχει διαβατήριο τεράστιες επιτυχίες που έγιναν αποδέκτες δεκάδων εκατομμυρίων προβολών η καθεμία.

  22 εκατομμύρια προβολές μετρά το «Μια Φορά Στο Τόσο», σε μουσική του αξεπέραστου Μιχάλη Χατζηγιάννη και 32,7 εκατομμύρια φορές έχει προβληθεί το «Τους Είπες Πως», τραγούδια που καθιέρωσαν τη Μαλού ως το κορίτσι – φαινόμενο.

  Η Μαλού χρωμάτισε μοναδικά το περσινό καλοκαίρι με το «Ώρα Να Γυρίσεις», σε μουσική του εκπληκτικού Γιώργου Σαμπάνη, κάνοντας ξανά είσοδο στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

  Τον προηγούμενο Οκτώβριο, η νεαρή τραγουδίστρια παρουσίασε το «Ποια Ζωή» και συναντήθηκε ξανά με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος της έδωσε το έναυσμα να διακριθεί στο ελληνικό πεντάγραμμο.

  Η Μαλού επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και γίνεται «Άτακτο Παιδί» με ένα φωτεινό τραγούδι. Η ταλαντούχα παρουσία επανασυνδέεται με την ομάδα που της χάρισε το smash hit «Τους Είπες Πως» και υπόσχεται άλλη μία επιτυχία που θα συναρπάσει από το πρώτο άκουσμα.

  Τη μουσική στο «Άτακτο Παιδί» έχουν δημιουργήσει ο Franki Λούβαρης και η Μελίνα Μακρή, ενώ τους στίχους υπογράφει ο η Σοφία Παπαβασιλείου. Την παραγωγή φρόντισε ο έμπειρος Κώστας Καλημέρης και την ενορχήστρωση έκανε ο Mark Angelo.

  Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό και ευφάνταστο video clip, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου, αποτυπώνοντας με χιουμοριστικό πρίσμα τις αλλαγές στη ζωή της τραγουδίστριας.

  Η Μαλού, όπως δεν την έχετε ξαναδεί, υποδύεται παιχνιδιάρικα τέσσερις γυναίκες με διαφορετικό φόντο: Μία παντρεμένη νοικοκυρά, μία γυναίκα καριέρας, ένα tough girl που δουλεύει σε συνεργείο και… μία ντίβα.

  Το «Άτακτο Παιδί» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

   

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ