Τύχη και 2021: Αυτά τα ζώδια θα την έχουν με το μέρος τους

Τύχη και 2021: Αυτά τα ζώδια θα την έχουν με το μέρος τους

 •  

   

  Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, ασχέτως ζωδίου, όμως φαίνεται ότι το 2021 θα είναι μια πολύ ευνοϊκή χρονιά για τρία ζώδια, αφού θα έχουν την τύχη με το μέρους τους και θα μπορέσουν να καταφέρουν ότι βάλουν για στόχο.

   

  Δίδυμος

  Ο Δίας και ο Κρόνος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον 9ο σου οίκο, ο οποίος έχει να κάνει με την πίστη, τις ευκαιρίες, τα ταξίδια και την εκπαίδευση, οπότε αν έχεις στο μυαλό σου να ξεκινήσεις κάποια μαθήματα ή να κάνεις το ταξίδι των ονείρων σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα πραγματοποιήσεις. Αυτή η χρονιά, θα είναι ένα ορόσημο για εσένα. Οι εμπειρίες του 2021 θα σου μείνουν αξέχαστες.

   

  Αιγόκερως

  Αυτή η χρονιά σε βασάνισε πολύ και είσαι ευαίσθητη ψυχή, παρά το ότι δεν το δείχνεις. Η φετινή χρονιά όμως, είναι εδώ για να σου φέρει την ευτυχία που τόσο ποθείς, τα πλούτη για να ζήσεις επιτέλους άνετα και τον ρομαντισμό που ονειρεύεσαι να συναντήσεις. Φαίνεται ότι ο 2ος οίκος σου, που σχετίζεται με τις αξίες, το εισόδημα και την άνεση, θα αποτελέσει το κίνητρο για να κάνεις επιλογές που δεν περίμενες και να σκεφτείς πολύ εναλλακτικά για τα δικά σου μέτρα.

   

  Υδροχόος

  Είσαι το ζώδιο του 2021, ο Δίας θα σου φέρει χίλια καλά και μπορεί να σε βρουν διάφορες προκλήσεις, να ξέρεις όμως ότι είναι όλες τους για καλό. Είναι μια ευκαιρία για εσένα να δουλέψεις πάνω σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και να ξέρεις ότι χάρη στην επαναστατική σου φύση, φέτος θα λάμψεις.

   

   

   

   

   

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ