Δεν είναι ψέμα! Την Πρωταπριλιά το «World Party» ταξιδεύει στο εξωτικό Μαϊάμι!

Αναρτήθηκε από στις 31/03/2015

World_Party__01.04.2015_

Γυρίζουν τον κόσμο, κάνουν τρέλες που κάθε ανήσυχη ψυχή θα ζήλευε, αψηφούν τον κίνδυνο, ζουν στα άκρα!Μετά τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι στο Νεπάλ, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης κατεβάζουν ταχύτητα και την Τετάρτη 1η Απριλίου, στις 21:45, ταξιδεύουν στο εξωτικό Μαϊάμι. Αυτή τη φορά βρίσκονται έξω από τα νερά τους, αφού μένουν σε ουρανοξύστη, στο κέντρο της πόλης, με ανέσεις και πολυτέλειες, κάτι που δεν συνηθίζουν στα ταξίδια τους. 
Πρώτη τους αποστολή, να βοηθήσουν έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ σε μια πραγματική παρακολούθηση με σκοπό να μυηθούν στη διερεύνηση εγκλημάτων (Crime Scene Investigation)! Στη συνέχεια, προσπαθούν να μάθουν τα «χούγια» των νεαρών Αμερικάνων, στην πρώτη τους επίσκεψη σε αγώνα ΝΒΑ, ενώ ανακαλύπτουν τα τελευταια apps γνωριμιών, όπως το Tinder. Βέβαια, για να το γνωρίσουν καλύτερα, αναγκάζονται να βγουν κανονικό ραντεβού! 
Στο Μαϊάμι, όμως, βρίσκεται και η φημισμένη παραλία “South Beach”. Εκεί, ο Σάκης και ο Γιώργος μπαίνουν στους ρυθμούς της πόλης: ακούν live rap μουσική από περαστικούς, πέφτουν πάνω σε μια επιχείρηση της πυροσβεστικής και το βασικότερο όλων, ζουν στους ξέφρενους party ρυθμούς του Μαϊάμι, σε ένα από τα μεγαλύτερα Pool Parties της πόλης!

Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Συνεχίστε την ανάγνωση

06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST