Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια του Μπρούσκο…

Αναρτήθηκε από στις 10/01/2016

Επεισόδιο 464
Η τυχαία αναφορά του Μανωλιού, στη συνάντηση Ματθαίου – Σηφαλάκη, που είχε δει ο ίδιος, βγάζει στην επιφάνεια το ψέμα του Αχιλλέα και κάνει τη Μελίνα να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις. Η Δήμητρα αρνείται στην Άννα, ότι ενθαρρύνει τον έρωτα του Πάτροκλου για κείνην. Η Στεφανία σοκάρεται όταν της ανακοινώνει ο Σήφης πως η Όλγα θα ‘ρθει να μείνει μαζί τους. Ο Νικηφόρος πιέζει τη Λουκία να γίνει γρήγορα ο γάμος τους, ενώ η Ξένια κάνει απροειδοποίητα την εμφάνισή της στην Κύπρο. Κι ενώ ο Κίκης είναι αναποφάσιστος στο ποια απ’ τις δύο γυναίκες θα κρατήσει, η Ελευθερία κάνει τις ανακοινώσεις της σε Δάφνη-Κωνσταντίνα αφήνοντάς τες άφωνες! Παράλληλα, η Κωνσταντίνα δέχεται ένα ραβασάκι απ’ το Μανωλιό, σταλμένο με ιδιόρρυθμο όπως πάντα τρόπο. Η Όλγα τάσσεται υπέρ της αθωότητάς του Ματθαίου, συγκινώντας τον και συγχρόνως εξαγριώνοντάς τον περισσότερο με την Αναστασία. Ο Αχιλλέας αρχίζει ν’ ανησυχεί με την παράξενη εξαφάνιση της Μελίνας, αγνοώντας τις αποφάσεις που ‘χει πάρει ερήμην του

Επεισόδιο 465
Ο Αχιλλέας είναι ανάστατος με την εξαφάνιση της Μελίνας.. και παρά τις παροτρύνσεις της Βασιλικής, εκείνη αρνείται να επικοινωνήσει μαζί του, αφού πιστεύει ότι ο Αχιλλέας της έχει πει ψέματα αλλά και ότι της κρύβει πράγματα σε σχέση με τον Ματθαίο και την απόπειρα δολοφονίας της Αναστασίας. Ο Αχιλλέας τότε αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια της Δάφνης, κάτι που ενοχλεί τον Μάρκο. Η Δάφνη συμφωνεί να τον βοηθήσει αν και το μυαλό της είναι στον Άρη, που μπαινοβγαίνει στο μαγαζί της, και μοιάζει να έχει τσιμπηθεί μαζί του. Ο Νεκτάριος συγκρούεται με τον Διαμαντή όταν αυτός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να τον επηρεάσει εναντίον του Ματθαίου. Αλλά και ο Ματθαίος επιτίθεται στον Παύλο και ξεκαθαρίζει τη θέση του ως προς την σχέση και τα συναισθήματά του προς την Αναστασία. Κι ενώ η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βοηθήσει να τα ξαναφτιάξουν ο Μανωλιός και η Κωνσταντίνα, ο Κίκης έρχεται και πάλι να την διεκδικήσει, απειλώντας να αυτοκτονήσει. Σε απελπιστική κατάσταση είναι και ο Πάτροκλος, αφού μη αντέχοντας άλλο να κρύβει τον έρωτα του για τη Δήμητρα, λέει επιτέλους την αλήθεια στον Νεκτάριο.

Επεισόδιο 466
Ο Αχιλλέας πανικοβάλλεται όταν η Μελίνα του ζητά να μείνουν χωριστά καθώς έχει ανάγκη να είναι μόνη της για να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις της. Κάνει ότι μπορεί για να τη μεταπείσει ενώ της εκφράζει την αγάπη του και τον έpωτά του. Η Μελίνα όμως επιμένει και δείχνει αμετακίνητη στην απόφασή της. Την ίδια στιγμή όλοι έχουν χωριστεί σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα λόγω της διαμάχης του Ματθαίου με την Αναστασία κάτι που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Μετά την αποκάλυψη του Πάτροκλου στο Νεκτάριο ότι είναι εpωτευμένος με τη Δήμητρα, η σχέση ανάμεσα στα δύο αδέρφια φαίνεται να «γκρεμίζεται» εντελώς. Η Δάφνη υπνωτίζει το Μανωλιό με σκοπό να τον κάνει να ξεχάσει ότι η Κωνσταντίνα είχε παντρευτεί τον Κίκη. Μεγάλη είναι όμως η έκπληξη όταν προσπαθεί να τον συνεφέρει από την ύπνωση. Από την άλλη ο Κίκης βρίσκεται προ απρόοπτων καταστάσεων καθώς  μαθαίνει ότι η Ελευθερία του έχει αποσπάσει ολόκληρη την περιουσία! Στο μεταξύ η Δήμητρα βρίσκει μια διαθήκη του Ματθαίου και η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή…

Επεισόδιο 467
Η αποκάλυψη της ιδιόχειρης διαθήκης, αποδεικνύει την αθωότητα του Ματθαίου, στα μάτια της Μελίνας. Ο Αχιλλέας, αγνοώντας τις εξελίξεις και διαλυμένος ψυχολογικά, ετοιμάζεται να επιστρέψει μόνος του πλέον στη Κύπρο. Ματθαίος κι Αναστασία, νιώθοντας προδομένοι ο ένας απ’ τον άλλον, βάζουν μπροστά για διαζύγιο, ενώ ο Παύλος στρέφεται εναντίον όλης της οικογένειας Ματθαίων. Δάφνη και Κωνσταντίνα, προσπαθούν άνευ επιτυχίας να ξυπνήσουν τον Μανωλιό απ’ την ύπνωση, ώσπου ο Μάρκος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Παράλληλα ο Κίκης, βγαίνει στη γύρα.. για δανεικά. Η Λουκία συνειδητοποιεί ότι εξακολουθεί να ‘ναι ερωτευμένη με τον Παύλο ενώ συγχρόνως αιφνιδιάζεται απ’ την Ξένια, που την απειλεί να μείνει μακριά απ’ τον Νικηφόρο. Ο Διαμαντής, πιέζει τον Πάτροκλο να τα ξαναβρεί με την Άννα. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης ξαφνιάζεται όταν ακούει απ’ τον Μηνά, πως ο Πάτροκλος κι ο Νεκτάριος ίσως είναι παιδιά της Χρυσάνθης. Μη γνωρίζοντας αν θα την συγχωρέσει ή όχι, η Μελίνα προσπαθεί να προλάβει τον Αχιλλέα, πριν φύγει απ’ τα Χανιά!

Επεισόδιο 468
Η Μελίνα καταφέρνει να προλάβει τον Αχιλλέα πριν φύγει από τα Χανιά και του λέει για την ιδιόχειρη διαθήκη του Ματθαίου, ενώ ο πόλεμος της Αναστασίας και του Ματθαίου έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς πια περιλαμβάνει και το παιδί τους. Ο Μηνάς λέει στον Σήφη για τη Χρυσάνθη Νομικού κι αυτά που διάβασε στο «βιβλίο» της Δάφνης. Ο Σήφης προβληματίζεται πολύ, αλλά η Δάφνη επιμένει πως πρόκειται για μυθοπλασία. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να κάνει ξανά ύπνωση στον Μανωλιό, ο οποίος έχει τρομάξει πολύ απ΄ αυτήν εμπειρία και θεωρεί τη Δάφνη και την Κωνσταντίνα μάγισσες. Μετά τις αποκαλύψεις της Ξένιας, η Λουκία χωρίζει τον Νικηφόρο, γεγονός που θα τον οδηγήσει στο να φερθεί βίαια στην Ξένια, η οποία πάει στην αστυνομία και τον καταδίδει. Η πρόσκληση της Αναστασίας στην Όλγα, θα αποκαλύψει ότι υπάρχει ακόμα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στις δυο γυναίκες. Στο μεταξύ η Στεφανία αρνείται να δεχτεί την ύπαρξη της Όλγας στη ζωή του Σήφη. Η Μελίνα πάει στην Αναστασία και της δείχνει τη διαθήκη του Ματθαίου.

http://www.tvnea.com/


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST