Διορθώστε τις ατέλειες στο σώμα σας!

Written by on 16/05/2015

Θέλετε ένα σφιχτό σώμα με καλοσχηματισμένες αναλογίες; Τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε μια από τις θεραπείες που μας προτείνει η Αισθητικός Πόπη Κυριακίδου, Υπεύθυνη των Vita Plus Αλεξανδρούπολης. Έτσι, μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες θα δείτε την αλλαγή στο σώμα σας και θα υποδεχτείτε το καλοκαίρι ανανεωμένες και με ένα καλλίγραμμο σώμα.

Λιπογλυπτική σώματος με τη μέθοδο HYPOXI που προσφέρει παράλληλα & σύσφιξη

Γλουτοί, κοιλιά, μηροί, εσωτερικό γονάτων και μπράτσα είναι οι περιοχές όπου συσσωρεύετε συχνότερα το λίπος. Η φυσική εναλλακτική λύση της λιποαναρρόφησης είναι τα Hypoxi!

Η σύγχρονη απάντηση στο τοπικό αδυνάτισμα! Με την τεχνολογία HYPOXI, Στομάχι και Κοιλιά ΤΕΛΟΣ! Τα HYPOXI αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα εξελιγμένα συστήματα του HYPOXI Vacunaut προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου. Η χρήση του Vacunaut είναι πολύ απλή και η όλη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη. Η μοναδική σχεδίαση του Vacunaut συνδυάζει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους, συγκεντρώνοντας τα πλεονεκτήματά τους σε ένα μηχάνημα.

Επιπλέον σε συνδυασμό με την τεχνολογία HYPOXI Trainer L- 250, αποκτάτε καλλίγραμμα πόδια και καλοσχεδιασμένους γλουτούς. Με το HYPOXI Trainer L– 250, μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος στους μηρούς και τους γλουτούς. Μέχρι σήμερα αυτό ήταν εφικτό μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις. Επιλέον το HypoxiDermology είναι ιδανικό για την «εκγύμναση» και την ενδυνάμωση της επιδερμίδας, την αναζωογονεί και βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητά της.

Σε περίπτωση όπου η έκταση του προβλήματος είναι αρκετά μεγάλη η Αισθητικός σας θα σας προτείνει την κατάλληλη συνδυαστική τεχνολογία HYPOXI Vacunaut, Trainer l-250 & Dermology.

Ραδιοσυχνότητες , Vacuum & Led για σύσφιξη & γλυπτική σώματος

Με την εξελιγμένη μέθοδο λιπογλυπτικής με Ραδιοσυχνότητες ο χρόνος που θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα μειώνεται σημαντικά.

Το μηχάνημα Multipolar RF – Vacuum – LED χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος παράλληλα με την αναρρόφηση και τη φωτοθεραπεία. Το σύστημα Multipolar βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη, τονίζοντας τα άκρα.

Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, λιπογλυπτικής, καταπολέμησης τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και επιδερμικής χαλάρωσης. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα, μια ασφαλή και ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδο!

Οι Ραδιοσυχνότητες 4ης γενιάς είναι μια μέθοδος, που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ιδανική για σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας και αντιμετώπιση της χαλάρωσης.Ταυτόχρονα αυξάνει τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδόριου ιστού (45-46 βαθμούς κελσίου) και προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία.

tbc_27809517_t

Η μέθοδος Vacuum είναι άλλη μία αποτελεσματική θεραπεία γλυπτικής σώματος, που εξαλείφει το επίμονο τοπικό πάχος. Πρόκειται για ένα ενδοδερμικό μασάζ, που «ζυμώνει» τα λιποκύτταρα, διεγείρει τη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και προκαλεί την αποβολή τοξινών. Οι συνδετικοί ιστοί τεντώνονται, επιτρέποντας στο δέρμα να επιστρέψει από την όψη φλοιού πορτοκαλιού της κυτταρίτιδας, στη φυσιολογική του λεία εμφάνιση.

Η μέθοδος SoftLifting σε συνδυασμό με τις πολυπολικές ραδιοσυχνότητες δίνει την δυνατότητα εισχώρησης σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και των υποδόριων στοιβάδων, προκαλώντας σύσφιξη και βελτίωση της δομής των υποκείμενων ιστών.

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος – μόνο του – ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία Multipolar στο σώμα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μέσα 6 εβδομάδες περίπου με την βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων (ACCENT) μπορείτε να πετύχετε σύσφιξη & γλυπτική στο σώμα σας.

CRYOLIPOLISYS

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διάσημη θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και λίπους. Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Συγκεκριμένα η Κρυολιπόλυση καταστρέφει το τοπικό λίπος σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, τα μπράτσα, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών. Η Cryolipolisys των Vitaplus μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας υπερθέρμανση και στη συνέχεια πάγωμα των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους.

Το μηχάνημα διαθέτει εξελιγμένες κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση, έλκοντας σε ένα κώδωνα την περιοχή του τοπικού λίπους. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται μια διαδοχική διαδικασία έντονης θέρμανσης με RF (Bipolar Radiofrequency ) και έντονης ψύξης (0 οC έως -15οC), που είναι σε θέση να επιδράσουν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία. Ο ασθενής στην αρχή έχει την άβολη κάπως αίσθηση της έντονης ψύξης αλλά και της έλξης, ωστόσο αυτό υποχωρεί μετά από δυο – τρία λεπτά. Κατά την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα στο σημείο εφαρμογής ψύχονται με αποτέλεσμα τη σταδιακή νέκρωσή τους και στη συνέχεια τη φυσική απόπτωσή τους από τον οργανισμό.

Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ινστιτούτου. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο μετά από τρεις μήνες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί και 4η θεραπεία.

Η διάρκειά της θεραπείας για κάθε κύκλο είναι έως 45 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Για κάθε θεραπευόμενη περιοχή απαιτούνται maximum 3-4 συνεδρίες. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 30-40 περίπου ημέρες. Τα αποτελέσματα της μεθόδου γενικότερα είναι άμεσα, μόνιμα και οριστικά, χωρίς να απαιτούνται επαναλήψεις. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιηθήκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια των Η.Π.Α. Τα αποτελέσματα επέρχονται προοδευτικά και αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία. Η μείωση του τοπικού λίπους αρχίζει να είναι ορατή 3 περίπου εβδομάδες μετά τη θεραπεία, και το τελικό αποτέλεσμα καθίσταται εμφανές μετά από περίπου 6 εβδομάδες, δηλαδή σε ενάμιση περίπου μήνα, αν και η μείωση μπορεί να συνεχιστεί ακόμη για 6 μήνες μετά τη θεραπεία.

http://vita-plus.gr

Αλεξανδρούπολη: Βενιζέλου 33, 3ος όροφος, Τ.Κ. 68100, Τηλ.:25510-36636
e-mail:
[email protected]


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST