“Έχω Μια Καρδιά” | Μια ανάσα πριν την κορυφή βρέθηκε ο Θάνος Πετρέλης!

Αναρτήθηκε από στις 06/02/2016

petrelis_power

Δείτε σε ποια θέση σκαρφάλωσε το νέο του τραγούδι!

Ο Θάνος Πετρέλης πλήρως ανανεωμένος και δημιουργικός έπειτα απο την επανεκτέλεση της μεγάλης του επιτυχίας “Ο έρωτας γεννήθηκε για μας”,  επέστρεψε δυναμικά πριν λίγες μέρες στην μουσική αρένα με το ολοκαίνουργιο του τραγούδιΈχω μια καρδιά“, πατώντας γερά, έτοιμος να μας ξεσηκώσει για άλλη μια φορά.

Ένα τραγούδι το οποίο έχοντας κυκλοφορήσει κάτι λιγότερο απο  δυο εβδομάδες, έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα απο τον κόσμο και να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον απο την πρώτη στιγμή της ακρόασης του, με τον τραγουδιστή να βρίσκεται στην καλύτερη του φάση.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Μedia Inspector , το νέο τραγούδι βρίσκεται στην 4η θέση στην λίστα αυτής της εβδομάδας με τα πιο  επιτυχημένα κομμάτια, μετρώντας μόνο λίγες μέρες κυκλοφορίας, γεγονός το οποίο προμηνύει τον μεγάλο χαμό που θα φέρει στο πέρασμα του το επόμενο διάστημα.

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παντζής ενώ τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και κυκλοφορεί μέσα απο την Spin Records.

Δείτε παρακάτω την επίσημη λίστα του Media Inspector!

petrelis

Το «Έχω μια καρδιά» του Θάνου Πετρέλη προτείνει αυτή την εβδομ…

Το «Έχω μια καρδιά» του THANOS PETRELIS προτείνει αυτή την εβδομάδα ο 98.5 NRGhttp://www.985.gr/to-echo-mia-kardia-tou-thanou-petreli-protini-afti-tin-evdomada-o-98-5-nrg/

Δημοσιεύτηκε από 98.5 NRG Evros στις Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

“Έχω μια καρδιά που τρέχει…”

Το «Έχω μια καρδιά» του Θάνου Πετρέλη προτείνει αυτή την εβδομάδα ο 98.5 NRG


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST