Γιατί να δωρίσω κόσμημα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Αναρτήθηκε από στις 12/02/2016

Όλοι οι άντρες αναρωτιούνται κάθε φορά που έρχεται η γιορτή του Αγ.Βαλεντινου τι δώρο να πάρουν στην αγαπημένη τους. Εμείς στο κοσμημα ΝΛLBΛΝΤΙ τους απαντάμε με πολύ σιγουριά ενα κοσμημα.

Και δεν το λέμε επειδή τα πουλάμε,τα αγαπάμε και τα φτιάχνουμε,το λέμε γιατι,τα υλικά από τα οποία ειναι φτιαγμένα τα κοσμηματα ειναι αναλλοίωτα στο χρόνο,όπως θα ήθελε και η γυναίκα να ειναι η αγάπη του άντρα γι αυτήν. Ενα άλλο πλεονέκτημα που έχει ενα κοσμημα ειναι ότι δε χαλάει όπως Π.χ. ενα λουλούδι και δεν αλλάζει γρήγορα η μόδα του όπως ενα ρούχο,τσάντα ή παπούτσι. Τέλος το κοσμημα ειναι κάτι που θα χαίρεται αυτή που το φοράει,εσείς που το βλέπετε και οι υπόλοιποι που το θαυμάζουν. Σε κάθε περίπτωση ότι και αν αποφασίσετε στο κοσμημα ΝΛLBΛΝΤΙ θα βρείτε υπέροχα,μοναδικά και ποιοτικά κοσμηματα σε κάθε τιμή. Αν μόλις έχετε γίνει φίλοι του ΝΛLΒΛΝΤΙ σας προτείνουμε να ανατρέξετε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μας ή να επισκεφθείτε τα καταστήματα μας.

 

Ναλμπάντη Δ.Ελένη
Γεμμολόγος του ING

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, για να νιώσετε το βελούδινο άγγιγμα και για να δείτε τη λάμψη των μαργαριταριών, σας περιμένουμε στα δύο καταστήματα μας της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας.


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST