Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ενόχληση και η απάντηση για τη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 14/11/2017

Θα παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος το Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΙ;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον νικητή του Survivor και δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τις φήμες τον τελευταίων ημερών που τον θέλουν να παρουσιάζει το Survivor Πανόραμα όπως γίνεται με τους νικητές στην Τουρκία.

«Δεν ξέρω αν στην Τουρκία συμβαίνει αυτό. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά θα δούμε. Αν μου γινόταν θα έπρεπε να το σκεφτώ» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος θα δώσει τις δικές του εξετάσεις ως παρουσιαστής στα βραβεία Time Out μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Είναι ένα πρώτο βήμα όσον αφορά την παρουσίαση κάποιου event και είναι και ένα καλό test για εμένα κι από εκεί και πέρα θα δούμε», εξήγησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι. Προς στιγμήν η Ναταλία Γερμανού «τον έσωσε» από την άβολη θέση, ωστόσο όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν εκείνος απάντησε με σαφήνεια και μικρή ενόχληση…

«Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να μας βγάζετε ζευγάρι από τη στιγμή που έχουμε δηλώσει ότι είμαστε φίλοι, έχουμε γνωριστεί και θα κάνουμε και δουλειά μαζί τέλος του μήνα.»

Πηγή: http://www.zappit.gr/psychagogia/giorgos-angelopoulos-enochlisi-kai-apantisi-gia-ti-schesi-tou-tin-ntoretta-papadimitriou/1969717

 

Λέξεις κλειδιά:

Current track
Title
Artist

Background