Γιώργος Σαμπάνης: Το video clip του “Μόνο εξ επαφής” μόλις κυκλοφόρησε και κόβει την ανάσα!

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 14/10/2015

sabanis-clip

Σε μια μελλοντική (;) κοινωνία όπου η ψηφιακή επικοινωνία έχει αντικαταστήσει τον «εξ επαφής» έρωτα, ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ανθίσταται αποζητώντας ακόμη την (ξεπερασμένη) σαρκική επαφή. Στα χέρια, λοιπόν, ενός ημί-τρελου επιστήμονα γίνεται πειραματόζωο για να μελετηθεί αυτή η «παράξενη» συμπεριφορά.

Μια ιδέα του Μιχάλη Παπανικολάου που υλοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο, το video clip είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι εικόνων στον κόσμο του υποσυνείδητου και μια αλληγορία για έναν κόσμο που όλο και περισσότερο γίνεται virtual.

Το video clip, το οποίο προκάλεσε έντονες συζητήσεις και χιλιάδες σχόλια ήδη από το trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και από τις λίγες σκηνές που προβλήθηκαν στα media, είναι τώρα έτοιμο!!!

Σε μουσική του Γίωργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, το ομότιλο τραγούδι του δίσκου «ΜΟΝΟ ΕΞ’ ΕΠΑΦΗΣ», είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό δείγμα σύγχρονης pop-rock ελληνικής μουσικής.

Ξεκινάει απειλητικά σαν μια υποβλητική ροκ μπαλάντα, ανεβάζει στροφές γρήγορα και απροσδόκητα και καταλήγει σε ένα κρεσέντο συναισθημάτων, από έναν τρελά ερωτευμένο άντρα που δέχεται μόνο το «από κοντά», «Μόνο Εξ Επαφής», αλλιώς καθόλου…

Το τέταρτο κατά σειρά επιτυχημένο single από το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ», αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι δίσκοι του δεν είναι των 1-2 hits, αλλά αξίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι, όλα κατεργασμένα διαμάντια από δυο δημιουργούς (Σαμπάνης, Βραχάλη) και έναν παραγωγό (Soumka) που τιμούν την ελληνική δισκογραφία και το κοινό που τους εμπιστεύεται.

Το single «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ», όπως κι ολόκληρο το ομότιτλο άλμπουμ κυκλοφορεί από την Cobalt Music.


Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST