Γνωρίστε τη νέα Miss BumBum του Μεξικού

Αναρτήθηκε από στις 15/04/2015

misbum34

Ο φαντασμαγορικός διαγωνισμός των οπισθίων που ξεκίνησε στη Βραζιλία και κάνει εκατομμύρια ανδρών να παραληρούν, φαίνεται πως άρχισε να εξαπλώνεται και σε άλλα μέρη της Λατινικής Αμερικής, με το Μεξικό να αναδεικνύει τη δική του βασίλισσα των οπισθίων, η οποία διαθέτει γλουτούς κόλαση!

Όταν πρωτοάρχισε ο διαγωνισμός για τον τίτλο της Miss BumBum, δεν φάνηκε σε κανέναν περίεργος, μιας και στη συγκεκριμένη χώρα οι γυναίκες φημίζονται για τα οπίσθια προσόντα τους, όμως φαίνεται πως και άλλες χώρες ζήλεψαν και αποφάσισαν να στηρίξουν τον θεσμό, με τη διοργάνωσή του και στα δικά τους εδάφη.

Η Μεξικάνα Miss BumBum πάντως είναι αρκετά καuτή και ξέρει να ποζάρει, έτσι ώστε να τονίζει τα δυνατά της σημεία. Η Denise Garcia είναι η μελαχρινή θεά και νικήτρια του διαγωνισμού των καλύτερων οπισθίων για το 2015, ενώ σε συνέντευξή της, δήλωσε ιδιαιτέρως χαρούμενη που εκπροσωπεί τη μεξικάνικη ομορφιά στα πρώτα καλλιστεία BumBum της χώρας της, καθώς και ότι πλέον θέλει να ασχοληθεί με φιλανθρωπίες και να βοηθήσει ορφανά παιδιά.


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Συνεχίστε την ανάγνωση

06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST