Οι άνδρες λατρεύουν τα οπίσθια που «στέκονται» στις 45 μοίρες! To παραδέχεται… η επιστήμη

Αναρτήθηκε από στις 07/03/2015

modelo

 

Η δικαίωση των μεγάλων οπισθίων και δη των μεσογειακών λαών που έχουν να υπερηφανεύονται για αυτά, είναι πραγματικότητα. Τέρμα το skinny και οι υπέρογκες προσπάθειες της Ελληνίδας γυναίκας να μοιάσει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μία νέα μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolution & Human Behavior, μας ενημερώνει πως οι άνδρες βρίσκουν πιο ελκυστικά τα σώματα που εμφανίζουν μία καμπυλότητα και συγκεκριμένα όταν αυτή η γλυκιά καμπύλη, η οποία ξεκινά από τη μέση έως το τέλος των γοφών σχηματίζει τη γωνία των 45 μοιρών.

Αυτή η μανία, η οποία ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, με πρώτες διδάξασες τις Jennifer Lopez, Beyonce και Kim Kardashian, φαίνεται να μην είναι μία απλή και παροδική μόδα που έρχεται και φεύγει, αλλά μάλλον η προτίμηση του ανδρικού πληθυσμού στα ζουμερά οπίσθια είναι μία ιστορία χρόνων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Dr David Lewis, ψυχολόγο από το Πανεπιστήμιο Μπίλκεντ της Τουρκίας, οι γυναίκες στη λίθινη εποχή ήταν περισσότερο ποθητές και ίσως οι επίλεκτες για αναπαραγωγή. Η καμπυλωτή τους μέση και τα πλούσια οπίσθια τις έκαναν πιο ανθεκτικές στην εγκυμοσύνη και είχαν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν.

Η ερευνητική ομάδα συγκέντρωσε 300 άνδρες, οι οποίοι κλήθηκαν να βαθμολογήσουν σε ελκυστικότητα διάφορους γυναικείους σωματότυπους. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι η πλειοψηφία των ανδρών βρήκε πιο ελκυστικούς εκείνους τους σωματότυπους τους οποίους η καμπυλότητα από τη μέση μέχρι και το τέλος των γοφών σχηματίζει τις 45,5 μοίρες.

Εκτός από τα πολυπόθητα καλοθρεμμένα οπίσθια και την προτίμηση των ανδρών προς αυτά, μία παλαιότερη έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Oxford University, μας είχε ενημερώσει πως τα κορίτσια με πλούσιους πισινούς είναι και τα πιο υγιή, καθώς το λίπος σε αυτά τα μέρη, εκτοπίζει διάφορες ασθένειες, όπως οι καρδιακές παθήσεις και την παχυσαρκία.

Ενώ, λίγο καιρό αργότερα, μάθαμε από τους μελετητές του Pittsburgh University, πως οι γυναίκες με πλούσιους γοφούς, έχουν περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν πιο έξυπνα παιδιά, λόγω του λίπους που συσσωρεύεται στους ζουμερούς τους γοφούς. Αυτό με τη σειρά του δίνει πιο πλούσιο μητρικό γάλα στο βρέφος, με αποτέλεσμα να μπορεί να δημιουργηθεί ένα δυνατό νευρικό σύστημα.

Τώρα, αν ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ συνδέοντας και τις τρεις πρόσφατες μελέτες, αυτό που καταλαβαίνουμε (και όχι μόνο επειδή μας συμφέρει), είναι ότι τα μεγάλα οπίσθια δεν τα θέλουν μόνο οι άνδρες, αλλά παίρνουν έγκριση ακόμη… και από την επιστήμη.

usay.gr


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST