Η Έλλη Κοκκίνου μαρτυρά την ηλικία της

Αναρτήθηκε από στις 27/06/2015

kokkinou-hlikia

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες τραγουδίστριες με καλλίγραμμο σώμα κι όπως φαίνεται ο χρόνος είναι πολύ καλός της φίλος αφού με το πέρασμα του χρόνου γίνεται πιο όμορφη.

Τι λέει η ίδια για την ηλικία της; «Νιώθω πιο νέα από τα 45 που είμαι. Στο σώμα μου βλέπω αλλαγές που είναι λογικό να έρχονται με τα χρόνια. Αλλά νιώθω πολύ πιο νέα».

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πλαστικής επέμβασης στο μέλλον εάν κρίνει ότι χρειάζεται, όμως υπό προϋποθέσεις: «Όταν και εάν προκύψει, δεν είμαι κατά. Είμαι υπέρ. Αρκεί να είναι μικρές αλλαγές που να μη σε παραμορφώνουν. Να είναι φυσικό το αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσουν τα παράλογα και τα παράτολμα που δεν μου ταιριάζουν».

Εξάλλου, όπως είπε «πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας με τις όποιες ατέλειές το και να δεχόμαστε ότι με το χρόνο αλλάζουμε και μεγαλώνουμε. Να προσέχουμε με την έννοια της διατροφής και της φυσικής κατάστασης. Από την άλλη, δεν μπορεί να θέλεις στα 50 σου να μοιάζεις με 20άρα, κάνοντας μάλιστα ένα σωρό καταχρήσεις. Αυτό είναι αδύνατον!».

Πηγή: tff.gr

 


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST