Η γυναίκα που κατέκτησε τη βιομηχανία του ποpνό

Αναρτήθηκε από στις 24/02/2015

jackiejames

Ανήκε ανέκαθεν στις γυναίκες που έβλεπαν ποpνό και δεν ντρεπόταν να το παραδεχτεί, ενώ πριν μπει στην βιομηχανία του έρωτα, ήταν ένα επιτυχημένο στέλεχος μια εταιρείας, για 15 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν το 2011, όταν ένας φίλος της, της έστειλε μια εpωτική ταινία, της εταιρείας παραγωγής New Sensations και έτσι η Jackie St. James, αποφάσισε τι ήταν αυτό που ήθελε να κάνει.

Αντί όμως να ακολουθήσει τον ρόλο της ποpνοστάρ, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των γυναικών που εμπλέκονται στην πορνογραφία, θέλησε να γίνει η ίδια δημιουργός των εν λόγω ταινιών, γράφοντας σενάρια και σκηνοθετώντας τα. Όταν η New Sensations διεξήγε διαγωνισμό σεναρίου, η Jackie έστειλε το δικό της, με τίτλο «Dear Abby», κερδίζοντας το πρώτο βραβείο και αρχίζοντας μια πορεία δεκάδων επιτυχιών, με επτά βραβεύσεις και μια αξιοθαύμαστη καριέρα στον εpωτικό κινηματογράφο.

Η ίδια, λέει πως οι ταινίες της απευθύνονται σε όλον τον κόσμο και θέλει όταν κάποιος τις παρακολουθεί να ενθουσιάζεται μαζί τους, ακόμα και αν δεν ακολουθεί παρόμοιες τακτικές στο σeξ. Ακόμα και εκείνη, παραδέχεται ότι τα BDSM κόλπα, δεν είναι κάτι που θα έκανε και θα το ευχαριστιόταν, όμως παρόλα αυτά, θέλει τα έργα της να είναι απολαυστικά στο κοινό. Και μπορεί να άφησε τη σιγουριά μια μεγάλης πολυεθνικής, όμως η εταιρεία παραγωγής ταινιών που αποφάσισε να συνεργαστεί, της εξασφάλισε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε να μπορέσει ελεύθερα να δημιουργήσει τις εpωτικές της ιστορίες.

Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς που είχε για το επαγγελματικό της περιβάλλον, παραδέχεται πως διαψεύστηκε, καθώς γνώρισε ανθρώπους ιδιαίτερα ενδιαφέροντες και κυρίως γυναίκες με πολύ ισχυρές προσωπικότητες, με μόρφωση και εξυπνάδα.

Η οικογένεια της όμως, δεν φαίνεται να έχει αποδεχτεί την δουλειά της και αυτό είναι κάτι που στεναχωρεί την Jackie, ενώ αναφέρει πως έτυχε να πέσει θύμα bullying στο διαδίκτυο, από γυναίκες που δεν γνώριζε. Μεγαλωμένη σε μια οικογένεια που υποστήριζε την γυναικεία δύναμη, η ίδια εξελίχθηκε σε μια φεμινίστρια, που μέσα από τα έργα της παρουσιάζει τις γυναίκες δυνατές και ίσες με τους άντρες, για αυτό και συνήθως την χαρακτηρίζουν ως τη δημιουργό του φεμινιστικού πορνό, που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της ποpνογραφίας.

Σχετικά με το «5O Shades of Grey», η Jackie το μισεί, καθώς θεωρεί ότι ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας, Anastasia Steele, είναι μια γυναίκα αδύναμη και χωρίς αυτοπεποίθηση, ένα κακό πρότυπο για τις υπόλοιπες, με το οποίο δυστυχώς πολλές ταυτίστηκαν. Σε απάντηση αυτού του βιβλίου, η εκπληκτική σεναριογράφος έγραψε το «The Submission of Emma Marx – Boundaries», παρουσιάζοντας μια πρωταγωνίστρια που απολαμβάνει το άγριο σeξ, χωρίς ενοχές και φόβους, ενώ είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, που δεν ικετεύει για την αγάπη.

Περισσότερα: Η γυναίκα που κατέκτησε τη βιομηχανία του ποpνό | E-Radio.gr Daily


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST