Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς «Μπρούσκο»

Αναρτήθηκε από στις 04/04/2015

c4ae59406b3e8b8cb9d91a8ea1ccc4ac_L

Οι εξελίξεις στη σειρά «Μπρούσκο» και αυτή την εβδομάδα έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω.
Διαβάστε αναλυτικά όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια. Η σύσκεψη των Ματθαίων με την Αναστασία στην Κύπρο, θα αποδειχθεί θυελλώδης, καθώς τα επιχειρήματα και οι απόψεις της Αναστασίας θα γίνουν δεκτά απ’ όλους, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθεί η οργή και η ζήλεια της Όλγας, με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ο Αχιλλέας με διάφορα τεχνάσματα και ψέματα, προσπαθεί να κρύψει από τη Μελίνα, την κατάσταση με την Αλεξάνδρα, αλλά οι φήμες έχουν φτάσει μέχρι τα Χανιά και φαίνεται αδύνατον πια να μην φτάσουν και στα αυτιά της Μελίνας. Η Δάφνη, στην Κύπρο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει την απιστία του Μάρκου, ο οποίος απεγνωσμένα την παρακαλάει να γυρίσει πίσω και να τον συγχωρέσει. Ο Νεκτάριος ανακαλύπτει μέρος από τα «μυστικά σχέδια» του Πάτροκλου στο κτήμα Δημοσθένους και η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι σφοδρή. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει πού έχει πάει η Αντιγόνη και τα βάζει με τη Μελίνα. Ένα τηλεφώνημα που θα λάβει η Στεφανία στα Χανιά, θα προαναγγείλει μια καινούργια εξέλιξη στο θέμα της εξαφάνισης του Σήφη…
Το τηλέφωνο του Σήφη προς την Στεφανία, εξοργίζει την Αγγελική που του απαγορεύει την οποιαδήποτε επαφή με την κόρη του, χωρίς την έγκρισή της. Η Δάφνη πείθεται πως ο Αχιλλέας είναι πιστός στη Μελίνα και τον υποστηρίζει, ενώ την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα ομολογεί στη Δήμητρα ότι είναι ερωτευμένη με τον Αχιλλέα. Οι συνεχείς επαφές του Ματθαίου με την Αναστασία, πικραίνουν αλλά και θυμώνουν την Όλγα, κάνοντάς την να στραφεί εναντίον του. Στο μεταξύ η γιαγιά Ανδριανή αναλαμβάνει με μεγάλη προθυμία ν’ αποκαταστήσει την Πανίτσα. Ο Μανωλιός βρίσκει την διεύθυνση ενός καφενείου στη πλάκα όπου συχνάζει ο Σήφης. Ο Πάτροκλος, βλέποντας την Δήμητρα να υποφέρει εν όψει του γάμου του, δε θα διστάσει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Αχιλλέας, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για την Αλεξάνδρα, της προσφέρει δώρο ένα κόσμημα.. την απόδειξη αγορά του όμως, βρίσκει τυχαία η Μελίνα και τα πράγματα περιπλέκονται.
Το κόσμημα που πιστεύει η Μελίνα πως αγοράστηκε σαν δώρο-έκπληξη από τον Αχιλλέα για εκείνη, δεν φτάνει ποτέ στα χέρια της, δημιουργώντας της απορίες αλλά κι αναστάτωση. Ο ερχομός του Νεκτάριου στα Χανιά, αναστατώνει εκ νέου την Αντιγόνη. Η Δάφνη, σίγουρη ότι ο Μάρκος πήγε για γυναικοδουλειές στην Αθήνα, εμπιστεύεται την γιαγιά Ανδριανή για το πώς θα του μαζέψει τα χαλινάρια.. δια παντός. Οι προετοιμασίες του γάμου του Πάτροκλου συνεχίζονται. Οι Ματθαίοι ξαφνιάζονται όταν διαπιστώνουν πως κινδυνεύουν να χάσουν το κτήμα Δημοσθένους. Στο μεταξύ ο Διαμαντής εξοργίζεται μαθαίνοντας ότι ο Παύλος κι ο Μάρκος κινήθηκαν πριν απ’ αυτόν και ψάχνουν τον Σήφη στην Αθήνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Ορέστης προσπαθεί να παραπλανήσει τους δυο άντρες ώστε να χάσουν τα ίχνη του Σήφη… ανεπιτυχώς όμως. Η Μελίνα αιφνιδιάζει τον Αχιλλέα ρωτώντας τον ευθέως για ποια προοριζόταν το κόσμημα που έχει αγοράσει!
Ο Αχιλλέας θα προσφέρει το κόσμημα στη Μελίνα και οι αμφιβολίες της θα διαλυθούν.. Η Βασιλική όμως ακούει την αλήθεια, από την ίδια την Αλεξάνδρα.. Ο Παύλος παίρνει την απόφαση να πάει και να μιλήσει στο Σήφη, τώρα που τον ανακάλυψε στην Αθήνα. Πατέρας και γιός θα συναντηθούν για άλλη μία φορά! Ο Νεκτάριος και ο Διαμαντής έχουν μια πολύ συγκινητική στιγμή.. Η Δήμητρα είναι έξω φρενών και τα βάζει με όλους, αφού πιστεύει ότι την κοροϊδεύουν και καλύπτουν το Νεκτάριο και την Αντιγόνη.. η ίδια δεν θεωρεί τυχαίο γεγονός την απουσία των δύο. Ο Πάτροκλος απειλεί τον Χρήστο ώστε να μην μιλήσει στο Ματθαίο για τα σχέδια καταστροφής, του Διαμαντή.. εκείνος όμως δεν πτοείται.. Σε μεγάλη σύγκρουση όμως έρχεται και ο Χρήστος με την Όλγα αφού πιστεύει ότι σκοπός της αδερφής του είναι να εκδικηθεί τον Ματθαίο.. Η Δάφνη με την βοήθεια την Κωνσταντίνας, προκειμένου να αφυπνίσει τον Μάρκο.. της ζητά να του πει ψέματα, ότι έχει ήδη ξεκινήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο με έναν μεγαλοδικηγόρο της Κύπρου. Ο Μηνάς γίνεται έξαλλος όταν παίρνει πρόσκληση για τον γάμο του Πάτροκλου και τα βάζει με την Βασιλική.. Η Ευρυδίκη φροντίζει να ενημερώσει τη Δήμητρα για όσα έμαθε για την Αντιγόνη.. Η Αναστασία στην προσπάθεια της να διασχίσει το δρόμο με το παιδί έξω από τα γραφεία των Ματθαίων, κοιτάει προς τη λάθος κατεύθυνση και ένα αυτοκίνητο τους κτυπά σοβαρά..
gossip-tv.gr/


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST