Τι είπατε; Έτσι νομίζετε; Για ρίξτε μία ματιά σε όσα ακολουθούν και ύστερα βαθμολογήστε τον εαυτό σας!

Όταν οι ερωτικές συνευρέσεις είναι μονότονες χωρίς φαντασία τότε και το σεξ χάνει αυτόματα και την μαγεία του. Στο σημείο αυτό Αμερικανίδα θεραπεύτρια Ian Kerner, PhD,συνιστά στα ζευγάρια να μην διστάζουν να πειραματισθούν και να δοκιμάσουν είτε νέες στάσεις είτε ακόμη και να βγουν εκτός κρεβατοκάμαρας.

Όταν η… σημαία δεν σηκώνεται

Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες … όταν η σημαία δεν σηκώνεται παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και από τις δύο πλευρές τότε ξεκινά η μουρμούρα.
Σε περίπτωση που το πρόβλημα εμφανίζεται συχνά, καλό θα είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον σεξολόγο ή και καρδιολόγο καθώς μπορεί να είναι και θέμα κυκλοφορικού.

Μικρή διάρκεια

Σεξολόγοι και ψυχοθεραπευτές από το Behrend College της Πενσιλβάνια στις Η. Π. Α ανακάλυψαν ύστερα από έρευνες που πραγματοποίησαν ότι η ιδανική διάρκεια για το καλό σεξ είναι 3-13 λεπτά.
Οποιοσδήποτε άλλος χρόνος βαθμολογείται με κακό βαθμό από τις γυναίκες.

Ήπιατε και φάγατε πολύ

Μια ακόμη πολύ συνηθισμένη αιτία για να μην είναι ποιοτικό το σεξ είναι όταν συμβαίνει μετά από υπερβολική κατανάλωση φαγητού και ποτού. Συνήθως αναφέρει η ειδικός μετά από ένα λουκούλλειο γεύμα παραδίδεσαι άνευ όρων στην αγκαλιά του Μορφέα και όχι στην αγκαλιά του έτερου ήμισυ.

Απαιτεί προετοιμασία και σκληρή προπόνηση

Το καλό ή τέλειο σεξ αναφέρει η Αμερικανίδα θεραπεύτρια Ian Kerner, PhD θέλει… προπόνηση αφού δεν μαθαίνεται τη μια μέρα στην άλλη.
Ενδεικτικό είναι αναφέρει η ειδικός ότι η γυναίκα για να απελευθερωθεί στο σεξ και να απολαύσει το σεξ χρειάζεται πρώτα να εμπιστεύεται και να νιώθει ασφάλεια με το σύντροφό της

http://www.dokari.gr/