Κάποιος υπολόγισε πόσα λεφτά χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ

Written by on 01/03/2015

chandler_joy

 

Σε ένα επεισόδιο του όγδοου κύκλου της σειράς «Friends» ο Τζόι ζητάει από τον Τσάντλερ να τον βοηθήσει να συμμετάσχει σε μια οντισιόν, επειδή ο σκηνοθέτης είναι φίλος του Τσάντλερ. Ο Τζόι παρακαλάει και συμπληρώνει: «Θα σου το χρωστάω». Ο Τσάντλερ απαντάει: «Μου χρωστάς έτσι κι αλλιώς. Μου χρωστάς τρεις χιλιάδες τετρακόσια…».

Ο Τζόι τον διακόπτει και ποτέ δεν μαθαίνουμε το συνολικό ποσό, αλλά η απορία παρέμεινε. Σύμφωνα με την ομάδα του Reddit «They did the math», το ποσό δεν είναι γύρω στα 3.400 δολάρια, αλλά πολύ, πολύ παραπάνω.

Ο χρήστης A SmileThat Kills έκανε μια μικρή έρευνα και κατέληξε στα εξής: οι επαγγελματικές φωτογραφίες, τα μαθήματα ορθοφωνίας, το ενοίκιο για τρία χρόνια (δυάρι σε ακριβή περιοχή του Μανχάταν, που σήμερα μπορεί να είναι 4.400 ευρώ τον μήνα), οι λογαριασμοί και το φαγητό φτάνουν τις 96.000 ευρώ.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Στη συνέχεια υπολογίζει τα έπιπλα που αναγκάστηκε ο Τσάντλερ να αντικαταστήσει, και φτάνουμε στα 101.000 ευρώ.

Συμπληρώνοντας με την εγχείριση κήλης, που χρηματοδότησε ο Τσάντλερ επειδή ο Τζόι δεν είχε αρκετό εισόδημα για ασφάλιση, φτάνουμε στα 105.695 ευρώ. Άλλοι διαφωνούν με το θέμα της εγχείρισης, υποστηρίζοντας ότι ο Τζόι είχε ασφάλιση από την Ένωση Ηθοποιών. Όπως και να έχει, το ποσό είναι πολύ μεγάλο.

Ίσως όταν ο Τζόι πήρε τον ρόλο στη σαπουνόπερα «Days of Our Lives» να κατάφερε να ξεπληρώσει το χρέος. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι: Τζόι+Τσάντλερ=BFFs.

Περισσότερα: Κάποιος υπολόγισε πόσα λεφτά χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ | E-Radio.gr Daily


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST