Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Γιάννης Πάριος «Και Βάζω Έναν Πάριο» Έρχεται αποκλειστικά στον NRG 98.5

Written by on 25/05/2016

Ένα χρόνο έπειτα από τη διασκευή στην κλασική επιτυχία «Του Αιγαίου Τα Blues», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ετοιμάζει τη δισκογραφική του επάνοδο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!

appstores google_play

Ο Κύπριος τραγουδιστής σμίγει πίσω από το μικρόφωνο με έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σε ένα μουσικό κομμάτι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ο Γιάννης Πάριος, ο σπουδαίος αυτός ερμηνευτής, δημιουργός και πρωτίστως άνθρωπος, δεν αποστασιοποιείται επ’ ουδενί λόγω από τα μουσικά δρώμενα και γεμάτος αστείρευτο πάθος και άσβεστη δίψα στιγματίζει την εφετινή σεζόν με όποιο τρόπο μπορεί.

Οι χειμερινές εμφανίσεις του στο «Ιερά Οδός», η σύμπραξη με τους Stavento στο «Παιδί Μονάχο» αλλά και το προσωπικό ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο «Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο» είναι μόνο η αρχή.

Μολονότι έχει πραγματοποιήσει μία από τις πλουσιότερες καριέρες από άποψη επιτυχίας, ο Γιάννης Πάριος δεν επαναπαύεται. Παραμένει ακμαίος στο μουσικό χώρο και στέκεται συνεχώς δίπλα στις επόμενες γενιές καλλιτεχνών, δίνοντας αποκλειστικά μέσα από τη δουλειά του τις καλύτερες απαντήσεις.

BANNER_NRGLIVE2

Στην μεγαλύτερη δισκογραφική συνεύρεση της επιτυχημένης πορείας του, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχει την τιμή να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που εμπνέεται ο Γιάννης Πάριος και στο οποίο μάλιστα συμμετέχει φωνητικά!

«Και βάζω έναν Πάριο»

Πόσοι έχουν βάλει έναν Πάριο στο πικ-απ, το κασετόφωνο, το CD player, το ραδιόφωνο… Ακόμα και στο αυτοκίνητο και το κινητό. Πόσοι έχουν βάλει τις ανεξίτηλες επιτυχίες του Πάριου για να αισθανθούν, να ερωτευτούν, να πονέσουν…

Όσοι έχουν βάλει έναν Πάριο για να ακούσουν με πάθος είναι πραγματικά πολλοί, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στη νέα επιτυχία του με τίτλο «Και βάζω έναν Πάριο» ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εκφράζει με απόλυτο τρόπο τη μουσική συνήθεια με τη σταθερότερη αξία στο χρόνο. Ένα τραγούδι που δίνει την αφορμή να ανταποδώσουμε στο Γιάννη Πάριο όσα μας έχει χαρίσει και να του προσφέρουμε μία αφιέρωση, παρόλο που η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον αγαπημένο τροβαδούρο.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST