Κρυολιπόλυση: Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι

Αναρτήθηκε από στις 18/02/2015

image_2-fill-480x494

Επανάσταση στο χώρο των πλαστικών χειρουργών αλλά και στο χώρο των κέντρων αδυνατίσματος φέρνει μια νέα μέθοδος από την Αμερική. Το όνομά της κρυολιπόλυση!

Μια εντελώς νέα μη επεμβατική μέθοδος με ορατά αποτελέσματα , χωρίς νυστέρι, πόνο και σημάδια, χρησιμοποιείται παγκοσμίως από το 2013 για την αφαίρεση του τοπικού λίπους. Η αναίμακτη αυτή τεχνική, που έρχεται δυναμικά και με μεγάλες αξιώσεις να προσφερθεί ως πολύ αξιόπιστη εναλλακτική μέθοδος για  την λιποαναρρόφηση. Στα αγγλικά ακούγεται όπως και στα ελληνικά, δηλαδή  «Cryolipolysis».

Πως δρά;

Η επαναστατική μέθοδος CRYOLIPOLYSIS εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ). Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπαποθηκών από τα «επίμαχα» σημεία.

Πως γίνεται η εφαρμογή; Είναι επώδυνη;

IMG 058811

Κατά τη θεραπεία εφαρμόζονται στην περιοχή 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα την έκταση της περιοχής) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.

Πόσες συνεδρίες είναι απαραίτητες;

Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία αλλά για πλήρη και οριστική αντιμετώπιση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας απαιτούνται έως και 3 συνεδρίες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 ως 60 λεπτά.

Αρκεί λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα σας για να απαλλαχθείτε από το τοπικό σας λίπος!

Που θα το βρω;

Στον Έβρο υπάρχει εξειδικευμένο ινστιτούτο που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αδυνατίσματος. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.vita-plus.gr

Αλεξανδρούπολη:
Βενιζέλου 33, 3ος όροφος, Τ.Κ. 68100
Τηλ.:25510-36636
e-mail: [email protected]

 

 


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Συνεχίστε την ανάγνωση

06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST