Λιπογλυπτική σώματος του Δρ. Egger

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 27/09/2015

10521756_884004654968540_7536367924699030557_n

Η διεθνής, αναγνωρισμένη και κατοχυρωμένη παγκοσμίως με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος Hypoxi, που ανέπτυξε ο Δρ. Egger είναι μια μοναδική θεραπεία, με εμφανή αποτελέσματα κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας, της σύσφιξης και της χαλάρωσης του συνδετικού ιστού.

Για να απομακρυνθεί το τοπικό πάχος και να βελτιωθεί η όψη της επιδερμίδας, τα προβληματικά σημεία του σώματος πρέπει να αντιμετωπιστούν στοχευμένα. Αυτό ακριβώς κάνει η μέθδος Hypoxi, η οποία δρα απευθείας στις προβληματικές περιοχές με λιποδιάλυση.

Η Αιτία της ανομοιόμορφης κατανομής λίπους βρίσκεται στα γονίδια. Ανάλογα με τη γενετική προδιάθεση, ο επιδερμικός και λιπώδης ιστός αιματώνεται περισσότερο ή λιγότερο καλά σε διάφορες περιοχές του σώματος. Το αίμα είναι το μόνο μέσο μεταφοράς της ενέργειας και των λιπαρών οξέων . Εάν μια περιοχή του σώματος δεν αιματώνεται σωστά, τότε τα λιπαρά οξέα δε μπορούν να μεταφερθούν μακριά από αυτήν την περιοχή.

BANNER_NRGLIVE2

Αποτέλεσμα είναι το επίμονο τοπικό πάχος στις περιοχές που δεν αιματώνονται καλά, το οποίο αντιστέκεται σε όλες τις δίαιτες και τη σκληρή άσκηση. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα καίει πάντα πρώτα το λίπος που είναι πιο εύκολα και πιο γρήγορα προσβάσιμο, δηλαδή το λίπος από τις περιοχές που αιματώνονται καλύτερα.

Η λύση είναι η ενεργοποίηση της καύσης των λιπαρών οξέων, μέσω της ενίσχυσης της αιμάτωσης στην προβληματική περιοχή.
mesa(25)
Αυτό επιτυγχάνεται με τα ειδικά μηχανήματα που ανέπτυξε ο Δρ Egger με τα οποία καταφέρνει να ασκεί αρνητική πίεση στους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι και την κοιλιά. Η αρνητική πίεση μεταφέρει το αίμα στο λιπώδη ιστό, όπου εμπλουτίζεται με λιπαρά οξέα. Κατά τη διάρκεια παύσης της αρνητικής πίεσης μεταφέρεται το εμπλουτισμένο με λιπαρά οξέα αίμα από την προβληματική περιοχή προς το κυκλοφορικό.

Έτσι, για πρώτη φορά επιτυγχάνεται  άμεση καύση του λίπους αλλά με διάρκεια , καθώς η κυκλοφορία του αίματος συνεχίζει να είναι σταθερή για τις επόμενες 8 ώρες αφού τελειώσει η θεραπεία. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30 λεπτά και γίνεται 3 φορές την εβδομάδα.

13843582732892

Η απώλεια πόντων είναι εμφανής από τις πρώτες 6 θεραπείες και το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται μέσα σε 2 με 3 μήνες.

Αν το πρόβλημα σας είναι το λίπος στους γλουτούς και τους μηρούς δείτε το ειδικό μηχάνημα εδώ: http://vita-plus.gr/index.php/adynatisma/hypoxi/trainer-l250

Ενώ αν το πρόβλημα είναι στο στομάχι, την κοιλιά και τα πλαϊνά της κοιλιάς δείτε εδώ: http://vita-plus.gr/index.php/adynatisma/hypoxi/vacunaut


Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST