Μαρία Τσοπέη: «Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα χρήματα.. Υπάρχουν στη ζωή μου μόνο για να έχω τα απαραίτητα!»

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 13/03/2016

Πρόκειται για ένα νέο, όμορφο κορίτσι που κάνει τα δικά του βήματα στην ελληνική δισκογραφία! Η Μαρία Τσοπέη εμπλουτίζοντας συνεχώς τις συνεργασίες της με επιτυχημένους καλλιτέχνες βάζει στόχο να χτίσει μια καριέρα με τραγούδια για τα οποία θα είναι υπερήφανη!

Με αφορμή το νέο της τραγούδι «Περνάω Φάση» η Μαρία Τσοπέη φιλοξενείται στο Tralala.gr και αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα της!

maria-tsopei-interview-02

Μαρία μου είναι μια δημιουργική περίοδος για εσένα αυτή;

Θα έλεγα πως ναι! Μόλις κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι με τίτλο «ΠΕΡΝΑΩ ΦΑΣΗ» και ήδη ετοιμάζουμε το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί σε περίπου ένα μήνα, μαζί με video clip. Παράλληλα συνεχίζω τις εμφανίσεις μου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Μόλις πριν λίγο καιρό λοιπόν κυκλοφόρησες το νέο σου τραγούδι «Περνάω Φάση»… εσύ υπήρξαν στιγμές που πέρασες φάση;

Πιστεύω ότι σε όλους μας συμβαίνει αυτό! Ειδικά στην εποχή που ζούμε όπου μας έχει κυριεύσει το άγχος σίγουρα περνάμε από διάφορες φάσεις, είτε όμορφες είτε άσχημες.

Είναι δύσκολο στην εποχή μας να αναδειχτούν νέοι καλλιτέχνες;

Θα έλεγα πως πλέον δεν γίνεται η σωστή προώθηση όπως γινόταν σε παλαιότερες εποχές! Τα μαγαζιά πλέον δουλεύουν δυο μέρες και είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Πιστεύω όμως πως εάν αγαπάς αυτό που κάνεις και αυτό γίνει η ρουτίνα της καθημερινότητας σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις το στόχο σου.

Τι είναι αυτό που σε αγχώνει περισσότερο στην ελληνική δισκογραφία του σήμερα;

Το μέλλον της!!! Στη σημερινή εποχή όλα γίνονται μέσω των ιστοσελίδων Facebook, YouTube και άλλων social media. Δεν υπάρχουν όπως παλαιότερα δισκοπωλεία όπου μπορούσες να προμηθευτείς cd.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία / άσχημη συμπεριφορά που αντιμετώπισες ως σήμερα και θυμάσαι ακόμη;

Γενικότερα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποια άσχημη συμπεριφορά που με έκανε να την θυμάμαι γιατί είμαι άνθρωπος με πολύ θετική ενεργεία και αντιμετωπίζω τα πράγματα πάντα με θετικότητα! Σίγουρα μια δυσκολία που είχα ήταν όταν κατέβηκα για πρώτη φορά στην Αθήνα για δουλειά! Δεν ήξερα κανέναν, σχεδόν κανέναν, ήμουνα μόνη, μακριά από τους δικούς μου και αυτό λίγο με δυσκόλεψε!! Είπα ούπς τι κάνω τώρα;;!!! Αλλά και αυτό κράτησε για πολύ λίγο.

Μένεις μόνιμα στη Θεσσαλονίκη… είναι εύκολο να κάνεις καριέρα εκεί ή θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να έρθεις στην πρωτεύουσα;

Πιστεύω πως τα πράγματα χτίζονται σιγά – σιγά, δεν ξέρεις πότε και που θα σου έρθει η επιτυχία. Σίγουρα επειδή έχω δουλέψει στην Αθήνα σου παρουσιάζονται περισσότερες ευκαιρίες στη δουλειά μας καθώς όλες οι δισκογραφικές, τα κανάλια κτλ βρίσκονται εκεί! Σίγουρα κάποια στιγμή θα ξαναδουλέψω γιατί μου αρέσει πολύ η Αθήνα! Έχει πολλές επιλογές διασκέδασης!

maria-tsopei-interview-03

Ποιο είναι θεωρείς το πιο σημαντικό προσόν για να κάνεις κάποιος καριέρα σήμερα… η φωνή ή η εμφάνιση;

Θεωρώ και τα δυο! Το ένα πρέπει να συμπληρώνει το άλλο. Ζούμε στην εποχή της εικόνας οπότε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στη δουλειά μας αυτό! Όμως είμαστε τραγουδιστές και πρέπει σίγουρα να υπάρχει και μια σωστή βάση στη φωνή.

Τα χρήματα τι ρόλο παίζουν στο δικό σου επάγγελμα… και άραγε απαιτούνται για να κάνεις κάποιος επιτυχία;

Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα χρήματα! Υπάρχουν στη ζωή μου μόνο για να έχω τα απαραίτητα και να μπορώ να κάνω κάποια πράγματα που μου αρέσουν όσο μπορώ βεβαια. Στο επάγγελμα μου είναι σημαντικά γιατί ο κόσμος ίσως δεν γνωρίζει ότι είναι πολυέξοδη δουλειά! Κάποιες φορές με ρωτάνε «τα μικρόφωνα είναι δικά σας ή σας τα δίνει το μαγαζί»! Η’ για τα ρούχα ! Όλα αυτά είναι πολύ μεγάλο έξοδο και αγοράζονται με πολύ κόπο. Για να κάνεις επιτυχία νομίζω χρειάζεται δουλειά και τύχη. Τα χρήματα είναι διαδικαστικά.

Τι είναι αυτό που θεωρείς ότι πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει για την Μαρία;

Ότι αγαπώ πολύ την δουλειά μου και δίνω όλο μου τον εαυτό σε αυτήν! Δουλεύω πολύ ώστε να κάνω τραγούδια που θα αρέσουν στον κόσμο και συνεργασίες που θα είμαι χαρούμενη γι’ αυτές! Επίσης είμαι τυχερή γιατί έχω πολύ καλούς φίλους και την οικογένεια μου! Και κάτι πιο σημαντικό την υγεία μου!

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Όπως σου προανέφερα βρισκόμαστε ήδη στην ηχογράφηση του επόμενου τραγουδιού, που θα κυκλοφορήσει μαζί με video clip σε λίγο καιρό, έχω και τις εμφανίσεις μου ανά την Ελλάδα. Και κάτι νέο που ετοιμάζουμε με την εταιρία μου «Elsa Music» αλλά ακόμη δεν μπορώ να αποκαλύψω.

maria-tsopei-interview-01

Συνέντευξη: Σοφία Μεκιάρη

Η Μαρία Τσοπέη εμφανίζεται στο Politeia studio – Alexandroupolis

tralala.gr

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST