Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ “ONLINE” ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ “ONLINE” ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

 • Την Κυριακή 27/12 στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) ένα μοναδικό «ΔΡΟΜΟΣ SUPERSTAR VOICES Online Concert» σε live streaming μετάδοση σε όλο τον κόσμο!

  Από την άνεση του σπιτιού μας στην πιο άρτια online συναυλία της χρονιάς, ένα… κλικ Δρόμος

  Μπορεί να περάσαμε από χίλια κύματα και η χρονιά που διανύουμε να παραμένει ταραγμένη σαν «Άγρια Θάλασσα» αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και εμείς θα απολαύσουμε «Αυτό που Αγαπάμε»!

  Ο Γιώργος Σαμπάνης, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:00 ( ώρα Ελλάδας) αράζει με όλο του το μουσικό πλήρωμα στην «Ακτή Πειραιώς» και υπόσχεται να μας ταξιδέψει πίσω, στους γνώριμους…Δρόμους της διασκέδασης, της παρέας και της ανεμελιάς, μέσα από ένα ανεπανάληπτο live streaming concert.

  Δείτε το video εδώ

  «Να ζήσεις μην ξεχνάς» θα μας τραγουδήσει, μαζί με παλιές και νέες επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας, ο Γιώργος Σαμπάνης,, υπενθυμίζοντας ότι η μουσική πάντα μας βοηθάει να «αποδράσουμε» και να νιώσουμε ζωντανοί, ακόμη και από σαλόνι σπιτιού μας!

  Μπορεί οι συνθήκες να έχουν αλλάξει αλλά η δύναμη της μουσικής παραμένει η ίδια, αν όχι μεγαλύτερη και ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας παρασύρει στον μαγικό της κόσμο.

  Και όλα αυτά για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS.

  Εισιτήρια: 5 ευρώ

  Προπώληση εισιτηρίων:

  www.viva.gr

Συντάκτης