Γιώργος Λιανός: Η απάντηση για το κολιέ που έκανε δώρο ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Γιώργος Λιανός: Η απάντηση για το κολιέ που έκανε δώρο ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

 • Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του Survivor έδωσε στην πρώην σύντροφό του ένα κολιέ, ο οποίο έχει μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς.

  Ωστόσο, κάποιοι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι το συγκεκριμένο κολιέ το φορούσε η Μαριαλένα στο πάρτι της ένωσης που είχε γίνει στις 28 Φεβρουαρίου και έκαναν λόγο για στημένο σκηνικό.

  Μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στα social media, ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera το πρωί της Τετάρτης.

  «Κάπου είχε πάρει το μάτι μου το μενταγιόν της Μαριαλένας. Έχω την εντύπωση, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, πως ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης είχε φτιάξει μια παρόμοια καρδιά στο πάρτι της ένωσης με αυτή που έδωσε ο Σάκης. Και εγώ στο twitter το είδα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος στη συνέχεια διέψευσε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί διώχνει άτομα της παραγωγής λόγω των spoilers.

  Σχετικά με τη σημερινή ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε: «Είναι οι τρεις παίκτες που ήρθαν από την πρώτη μέρα και είναι και οι δυο τελευταίοι διάσημοι. Ο Παππάς και ο Ασημακόπουλος».

  fthis.gr

Συντάκτης