Το Netflix φέρνει παιχνίδια! 5 σειρές που θα παίζαμε όλη μέρα στο κινητό

Το Netflix φέρνει παιχνίδια! 5 σειρές που θα παίζαμε όλη μέρα στο κινητό

 • Το Netflix έχει γίνει πια μία καθιερωμένη ασχολία μέσα στη μέρα. Οι περισσότεροι από εμάς αφιερώνουμε αρκετές ώρες της εβδομάδας στην πλατφόρμα streaming. Συντονιζόμαστε για τα επεισόδια των αγαπημένων μας σειρών. Βρίσκουμε ταινίες για να δούμε με την παρέα. Και γενικά είμαστε «εκεί».

  Όπως κάθε επιχείρηση, έτσι τώρα και το Netflix ψάχνει να διευρύνει τους ορίζοντές του. Τα τελευταία νέα το θέλουν να ανοίγει νέα πόρτα προς την πλευρά του gaming.

  6 παιχνίδια που θα είχε το Squid Game αν γυριζόταν στην Ελλάδα

  Τα games του Netflix

  Η πλατφόρμα κυκλοφορεί τα πρώτα της παιχνίδια σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής του Netflix για συσκευές Android. Το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι απλώς τα έχει μία συνδρομή στην πλατφόρμα και θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που επιθυμεί στο κινητό, χωρίς εκνευριστικές διαφημίσεις ή επιπλέον κόστος να εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο διακόπτοντας το παιχνίδι.

  Τα παιχνίδια διατίθενται σε πολλές γλώσσες, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν παράλληλα στον ίδιο λογαριασμό από διαφορετικές συσκευές.

  Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει πέντε παιχνίδια:

  Strange Things: 1984

  Stranger Things 3: Το Παιχνίδι

  Card Blast

  Teeter (Up)

  Shooting Hoops

  Ποια άλλα παιχνίδια θα θέλαμε να δούμε; Δεδομένης της διάθεσης σε σειρές, μας έρχονται πολλές επιλογές…

  Squid Game: Εντάξει, τα λόγια είναι περιττά. Το Squid Game έγινε φαινόμενο σε όλον τον πλανήτη και δεν τίθεται καν απορία σχετικά με το αν ο κόσμος θα το κατέβαζε για να συμμετάσχει διαδικτυακά στις πίστες του.

  Bridgerton: Φυσικά και θέλουμε το hit του 2020 σε mobile game. Ίντριγκες, υψηλή κοινωνία, έρωτες και vintage φορέματα. Εύκολα θα «καιγόμασταν» μερικές ώρες.

  The Witcher: Ποιος δε θέλει να σκοτώσει μερικά τέρατα για να περάσει την ώρα του εκεί στο διάλειμμα από το γραφείο ή στο σπίτι που χαλαρώνει; Αν ερχόταν ο Geralt σε διάθεση για κινητό από την πλατφόρμα, σίγουρα θα επαναλάμβανε την επιτυχία της σειράς.

  Dark: Ένα ταξίδι στο χωρόχρονο και πολλή σκέψη για να κατανοήσουμε το πώς όλο αυτό που λειτουργεί θα ήταν ό,τι πρέπει για παιχνίδι. Και καλή μας επιτυχία σε πιθανούς γρίφους που μπορεί αυτό να περιλαμβάνει.

  Black Mirror: Αν και δεν ξεκίνησε εξαρχής από το Netflix, το Black Mirror είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και highly rated σειρές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Τέλειο να κυκλοφορήσει σε παιχνίδι στο κινητό ένα concept που τα βάζει με την τεχνολογία.

  Lucifer: Άλλη μια περίπτωση σειράς που δεν ξεκίνησε από το Netflix αλλά ήρθε μετά, και, ναι, είναι ιδανική για παιχνίδι. Μόνο τους διαλόγους και τις ατάκες του Lucifer να σκεφτείς, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.

  ΠΗΓΗ: queen.gr

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

12:00 - 14:00
Χάρης Ντόμπρας
Το πιο χαρακτηριστικό του σημείο είναι το γέλιο του
Coffe Day 200
Coffe Day 200