Νέα έρευνα: Τι είναι αυτό που κάνει ένα ανδρικό μόριο ελκυστικό στις γυναίκες

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 23/07/2015

sex-peos-antras

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις, από αρχαιοτάτων χρόνων, που έχουν απασχολήσει την ανθρωπότητα: Από που προήλθε το Διάστημα; Υπάρχει στ’ αλήθεια Θεός; Τι συμβαίνει με το μαλλί του Ντόναλντ Τραμπ; Ωστόσο, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα «Independent», οι επιστήμονες έχουν απαντήσει ένα από τα πιο μεγάλα ερωτήματα: Τι είναι αυτό που κάνει ένα πeος να φαίνεται όμορφο.

Η έρευνα, για την οποία ρωτήθηκαν μόνο γυναίκες για τις προτιμήσεις τους στα ανδρικά γεννητικά όργανα, διεξήχθη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η «γενική αισθητική εμφάνιση» είναι η πιο σημαντική πτυχή του ανδρικού μορίου σχετικά με αυτό που εκτιμούν οι γυναίκες. Αυτό ακολουθείται από την εμφάνιση της ηβικής τρίχας, του δέρματος του πeους και την περίμετρό του. Όσο για το μήκος, αυτό έρχεται στο νούμερο έξι, ανέφεραν οι επιστήμονες σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Η λιγότερο σημαντική πτυχή του φαλλού», λένε οι επιστήμονες, «είναι η θέση και το σχήμα του ακουστικού πόρου, η κατακόρυφη σχισμή στο άνοιγμα της ουρήθρας», αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα.

Η μελέτη, η οποία βασίζεται στις απαντήσεις 105 γυναικών, ηλικίας 16-45, δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sexual Medicine».

Οι ερευνητές εκτιμούν επίσης ότι ορισμένοι άνδρες που υποβάλλονται σε διαδικασία επέμβασης στο μόριό τους, πιστεύουν ότι η εμφάνιση του πeους τους είναι μη φυσιολογική.

Ωστόσο, όσον αφορά το ερώτημα του τι κάνει το πeος τέλειο, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της εμφάνισης του πeους που να είναι απαραίτητο ώστε η εμφάνισή του να θεωρείται ελκυστική.

Περισσότερα: Νέα έρευνα: Τι είναι αυτό που κάνει ένα ανδρικό μόριο ελκυστικό στις γυναίκες | E-Radio.gr Daily


Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST