Ο «αστικός γuμνιστής» ξανάβαλε φωτιά στα social media

Αναρτήθηκε από στις 07/05/2015

maskidis-tholi

 

Φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβαλε με τη νέα του φωτογράφηση ο «αστικός γuμνιστής» Γιάννης Μασκίδης. Αυτήν τη φορά φωτογραφήθηκε γuμνός στο νησί της Σίφνου, παίρνοντας μια… εναλλακτική πόζα. Είναι τέτοια η λήψη του φωτογράφου, που μοιάζει σαν ο γuμνός νεαρός, που φωτογραφίζεται πάνω σε ένα πεζούλι, να πιάνει με το χέρι του το εκκλησάκι, το οποίο αποτελεί ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά σημεία της Σίφνου.

Ο Γιάννης Μασκίδης, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, έχει παρέμβει με τον δικό του… γuμνό τρόπο πολλές φορές, με αφορμή σημαντικά γεγονότα στην Ελλάδα και το εξωτερικό – αυτήν τη φορά από τη Σίφνο. Γuμνός, φωτογραφίζεται με φόντο το νησί των Κυκλάδων

Έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες και διαμαρτυρίες, αλλά και σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Θεωρεί πως το γuμνό δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το φυσικό κοστούμι του ανθρώπινου σώματος.

Τον περασμένο Νοέμβριο… βγήκε από τα ρούχα του και φωτογραφήθηκε γuμνός μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, θέλοντας να τιμήσει, όπως υποστήριξε, με έναν διαφορετικό τρόπο την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Διαμαρτυρίες

Με συμμετοχή σε καμπάνιες, διαμαρτυρίες, αλλά και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ο «αστικός γυμνιστής» δικαιώθηκε πρόσφατα για τις περιπλανήσεις του στους δρόμους της πόλης με αδαμιαία περιβολή.

Μαζί με έναν φίλο του, με τον οποίο κάνουν συχνά βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς ρούχα, βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατηγορία για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

H εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση έκρινε ότι οι πράξεις τους δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ακόλαστες ή ασελγείς.

Περισσότερα: Ο «αστικός γuμνιστής» ξανάβαλε φωτιά στα social media | E-Radio.gr Daily


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST