Ο μοναδικός «Monsieur Minimal» έρχεται στο SoHo Absolutely Fabulous

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 17/05/2016

Κι εκεί που οι εκπλήξεις σταματούν το Soho Absolutely Fabulous έρχεται για να κάνει τη διαφορά.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, λίγο μετά τις 23:00 το Soho θα φιλοξενήσει το μοναδικό Monsieur Minimal.

Πολλοί όταν ακούν το όνομά του νομίζουν ότι είναι γάλλος παραγωγός που ζει μακριά από την Ελλάδα.

Ο Monsieur Minimal είναι όμως Έλληνας και εννιά, περίπου, χρόνια τώρα δημιουργεί μουσική με γνώμονα το απλό. Η πλήρης μετάφραση του ονόματός του είναι «κύριος και απλός».

Με άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία), μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις στην Αμερική και στον Καναδά, συνεργασιες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (όπως αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του Πάστα Φλώρα και το opening act στην συναυλία του Moby), ο Μοnsieur Minimal  έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop aesthete.

Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος, o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τέταρτο στην σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «High Times» το οποιο περιλαμβάνει, εκτος απο τα ήδη γνωστά «Summer Lovers» και «My world is you», 12 Electronica Indie Pop φρέσκες, μουσικά,»High Times» κολλημετικες μελωδίες.

Την Παρασκευή, λοιπόν, 20 Μαΐου σας περιμένουμε όλους στο Soho Absolutely Fabulous να περάσουμε μία αξέχαστη βραδιά «κύριοι και απλοί».

Μην το χάσετε!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 25510 – 88134

Πάρτε μία γεύση από την «Πάστα Φλώρα» του Monsieur Minimal παρακάτω:


Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST