Πέντε πράγματα που δεν παρατηρούν οι άντρες κατά τη διάρκεια του σeξ

Αναρτήθηκε από στις 13/11/2015

Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς στο κρεβάτι (ας είμαστε ειλικρινείς: όλες οι γυναίκες έχουν αναρωτηθεί τι γκριμάτσα έχει το πρόσωπό τους κατά τη διάρκεια του οpyασμού).

Αλλά το καλό με τους άντρες είναι πως όχι μόνο δεν παρατηρούν τα ευτράπελα της στιγμής, αλλά ούτε καν τους επιτρέπει η μνήμη τους να τα αναλογιστούν αργότερα! Σκέφτονται απλά το σeξ (τι άλλο θα μπορούσε άραγε να υπάρχει στο μυαλό τους;). Έτσι, την επόμενη φορά που θα κάνετε σeξ, απλά απολαύστε το.

Παρακάτω διαβάστε ποια είναι τα 5 πράγματα που δεν παρατηρούν οι άντρες κατά τη διάρκεια του σeξ.

1. Πόσο θορυβώδης είστε

Αν δεν ουρλιάζετε ή δεν είστε απολύτως μουγκή, λίγη σημασία θα δώσουν στα ντεσιμπέλ της φωνής σας και στον τρόπο που εκφράζετε την ηδονή σας. Καταλαβαίνετε, ότι την προσοχή τους αποσπούν μόνο τα δύο άκρα.

2. Πώς δείχνει το στήθος σας

Είτε είστε υπερβολικά προικισμένες και αισθάνεστε άβολα με το στήθος σας, είτε το στήθος σας χωρίς σουτιέν φαίνεται μικρό, ο σύντροφός σας δεν θα το βαθμολογήσει εκείνη την ώρα. Απλά απολαμβάνει το θέαμα!

3. Την περίεργη έκφραση που παίρνει το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια του οpyασμού

Ξέρετε, εκείνη τη στιγμής της κορύφωσης, που έχετε μισάνοιχτο το στόμα και μοιάζει σαν να έχετε παγώσει και μουδιάσει ταυτόχρονα. Ρίξτε μια ματιά στον άντρα που είναι από πάνω σας (ή από κάτω σας) και σας εγγυόμαστε πως έχει ανάλογη περίεργη έκφραση.

4. Σπυράκια

Ακόμα κι εκείνα που έχουν φυτρώσει σε περίεργα μέρη! Ο σύντροφός σας δύσκολα θα τα παρατηρήσει. Τα μάτια του είναι καρφωμένα σε άλλα σημεία του σώματός σας.

5. Τις τρίχες σας

Δεν προλάβατε να ξυριστείτε την προηγούμενη μέρα ή μήπως έχουν περάσει μέρες από την τελευταία φορά που κάνατε αποτρίχωση; Οι άντρες δεν περιμένουν από τις γυναίκες να έχουν κάθε μέρα δέρμα βελούδινο και απαλό. Τους αρκεί που σας βλέπουν γuμνή στο κρεβάτι.


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST