Ποια πόλη στον Έβρο έχει χρήστες στο παγκόσμιο σάιτ απιστίας Ashey Madison

Αναρτήθηκε από στις 23/08/2015

Την περασμένη εβδομάδα, πάνω από 30.000.000 χρήστες του ιστότοπου Ashley Madison είδαν τα προσωπικά τους δεδομένα να διαρρέουν μετά από πρωτοφανή επίθεση χάκερς.

Το σάιτ της «παγκόσμιας απιστίας» με σλόγκαν «η ζωή είναι μικρή. Κάντε μια απιστία» έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης και έκτοτε το σκάνδαλο παίρνει τεράστιες διαστάσεις με το FBI να εμπλέκεται στην έρευνα. Η εταιρεία που έχει το Ashley Madison καταδίκασε ως «ηθικολόγους» τους χάκερ και αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας ενώ όπως αναφέρεται ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με αποζημιώσεις – μαμούθ.

Ωστόσο μια ισπανική εταιρεία software development, έβαλε την τεχνολογική της ομάδα να δουλέψει για 8 ώρες και «ξεσκόνισε» όλα τα δεδομένα που διέρρευσαν προκειμένου να σχεδιάσει και να παρουσιάσει τον παγκόσμιο Άτλα των απίστων, σύμφωνα με τους λογαριασμούς και τα στοιχεία των χρηστών.

Τα 50.000 σημεία που αποτυπώνονται με κουκκίδες στο χάρτη, αντιστοιχούν στα περίπου 30 εκατ, προφίλ χρηστών του ιστότοπου «γνωριμιών για παντρεμένους» Στο χάρτη διακρίνεται σχετικά μεγάλη συμμετοχή και από Έλληνες χρήστες με το ποσοστό να παραμένει υψηλό μεταξύ των ανδρών.

Στο χάρτη υπάρχει και μία μοναδική πόλη στον Έβρο που φαίνεται να έχει 27 εγγεγραμμένους χρήστες στον εν λόγω ιστότοπο…

apistia1

apistia2

Πηγή: www.lifo.gr


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST