Γιώργος Ρεϊσόπουλος

Γιώργος Ρεϊσόπουλος

 • Ο δημοφιλής Dj, Remixer και παραγωγός ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ στα FM σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό καθώς είναι παραγωγός στις 2 δημοφιλέστερες μιξαρισμένες ζώνες , στη δική του, "Non Stop Mix by Giorgos Reisopoulos"  αλλά και  στου Dj Valentino με το Dj Valentino Non Stop Mix.
   
  Μιξάρει συνολικά για 210 σταθμούς στα FM σε Ελλάδα και εξωτερικό !
   
  ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ απο πολλά γνωστά hot OFFICIAL remix με τον Γιώργο Σαμπάνη , Νικηφόρο , Πάνο Καλίδη, Μάκη Δημάκη, Θάνο Πετρέλη, , Βασίλη Δήμα και πολλούς άλλους γνωστούς καλλιτέχνες καθώς και απο την παρουσία του σε Video Clips με τις πιο πρόσφατες στου Δημήτρη Καραδήμου " Για αυτά τα μάτια " και στου Θάνου Πετρέλη "Τι φάση" και "Πάω διακοπές" απο τη δισκογραφική εταιρία Siganos Music.
   
  Εδώ και περίπου 15 χρόνια ο Giorgos Reisopoulos μιξάρει και έχει περάσει από τα decks των γνωστότερων clubs της Αθήνας και της Ελληνικής επικράτειας, είτε ως Resident DJ είτε ως Guest.
  Ενδεικτικά οι πιο προσφατες συνεργασίες του στην πρωτεύουσα, είναι με το "Rio SkyBar Gazi", το "Mind The Gap ", το "Bogart" οπως και το "Savin" στο Κολωνάκι όπως και με τον όμιλο "Frangelico" ενώ είναι  μόνιμα on Tour σε Ελλάδα και εξωτερικό.
   
  Το καλοκάιρι συμμετείχε σε ένα απο τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα,το Ultimate Party μαζί με πολλούς καταξιωμένους Djs και καλλιτέχνες όπως οι PlayMen και ο Light με κοινό 7.000 κόσμο.
   
  Το πλούσιο βιογραφικό δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και international εμφανίσεις, κυρίως στην Γερμανία καθώς εκεί είναι πολύ δημοφιλής. Ενδεικτικά έχει εμφανιστεί στις πόλεις : Ντίσελντορφ, Κρέφελντ, Τρόισντορφ, Χάγκεν, Αννόνβερο, Λουντβιγκσχάφεν, Νυρεμβέργη, Μόναχο καθώς έχει εμφανιστεί σε πολλά Private parties στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι.

SOCIAL

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ