Ραδιοφωνική διαφήμιση: Ο NRG 98.5 η καλύτερη επιλογή

Ραδιοφωνική Διαφήμιση

 • Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης σίγουρα προβληματίζεστε σχετικά με τη διαφήμιση των προϊόντων σας και την επιλογή του κατάλληλου μέσου.

  Το Ραδιόφωνο ήταν και είναι ο έξυπνος και αποδοτικός τρόπος για να ακουστεί η διαφήμιση σας σε όλα τα κοινά που σας ενδιαφέρουν σε τοπικό επίπεδο.

  Ναι, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος  από τις αλυσίδες καταστημάτων που βομβαρδίζουν τους πελάτες σας με μηνύματα στα Αθηναϊκά κανάλια.

  Το τοπικό Ραδιόφωνο είναι το Μέσο που με μεγαλύτερη πιθανότητα θα ακούσουν οι πελάτες σας όσο ζουν ή επισκέπτονται την περιοχή μας για την ψυχαγωγία και την ενημέρωση τους ολόκληρο το χρόνο.

  Ο NRG 98.5 με ένα γεμάτο πρόγραμμα όλο το χειμώνα ήταν η πρώτη επιλογή των ακροατών στο μουσικό ελληνικό ραδιόφωνο στον Έβρο!

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ NRG 98.5


  Ο NRG 98.5 με εμβέλεια που καλύπτει ολόκληρο τον Έβρο (Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί, Φέρες) στέλνει το ραδιοφωνικό σας μήνυμα σε όλους όσους ζουν ή επισκέπτονται την περιοχή μας!

  Όμως, πώς γίνεται να διαφημιστείτε εύκολα και γρήγορα στον NRG 98.5 χωρίς να ξοδέψετε άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο σας και τα ακόμη πιο πολύτιμα χρήματα σας;

  Πώς γίνεται να σας «ακούσουν» είτε επισκέπτονται τα κοντινότερα στέκια μετά τη δουλειά τους, είτε βρίσκονται στο σπίτι, είτε εξερευνούν μια νέα περιοχή στις διακοπές τους;

  Εύκολα…!!! Τηλεφωνείτε στο 2551088822 και μαζί σχεδιάζουμε τη ραδιοφωνική σας διαφήμιση.

  Ο NRG 98.5 βρίσκει τους πιθανούς πελάτες σας παντού, στο αυτοκίνητό τους, στο καφέ ή ενώ βρίσκονται στο σπίτι και έχουν συντονιστεί στην αγαπημένη τους συχνότητα  – πρακτικά τους βρίσκετε κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμη και τις ώρες που κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να τους προσεγγίσει.

  O NRG 98.5 στο κινητό σας apple 

  O NRG 98.5 στο κινητό σας Android 

   

   

   

   

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

12:00 - 14:00
Χάρης Ντόμπρας
Το πιο χαρακτηριστικό του σημείο είναι το γέλιο του
Coffe Day 200

Coffe Day 200