Ροrnhub: Τι έψαξαν οι Έλληνες το 2015;

Αναρτήθηκε από στις 08/01/2016

Το Ρornhub, η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη παγκοσμίως ιστοσελίδα ποpνογραφικού περιεχομένου, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την ετήσια έκθεση με τα στοιχεία του 2015 από όλο τον πλανήτη. Η γιγαντιαία σε μέγεθος έκθεση έχει αναλύσει δισεκατομμύρια δεδομένα και καταπιάνεται με εξωφρενικές λεπτομέρειες που σκιαγραφούν τον παγκόσμιο χάρτη της ποpνογραφίας στο διαδίκτυο, το δημοφιλέστερο πλέον μέσο για την αναζήτηση και παρακολούθηση ταινιών σeξ. Η φετινή έκθεση έχει και κάποια στοιχεία για την Ελλάδα, αλλά δίνει κυρίως τη γενική εικόνα του πλανήτη.

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία: 4.392.486.580 ώρες πορνό παρακολούθησαν οι χρήστες του Ρorηhub to 2015

Στην κορυφή της πελατείας βρίσκονται οι ΗΠΑ, ενώ ο παγκόσμιος μέσος όρος παραμονής κάθε χρήστη είναι 9 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα – χρόνος αυξημένος σε σχέση με το 2014, που ήταν 9 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα.

Το λεσβιακό σeξ αναδείχθηκε φέτος η κορυφαία αναζήτηση της χρονιάς.

Καλές ήταν οι επιδόσεις της αναζήτησης «lesbian» και στην Ελλάδα, όπως φαίνεται στο γράφημα με τον χάρτη.

Η Kim Kardashian έρχεται πρώτη στις φετινές αναζητήσεις για ποpvοστάρ.

Οι αγαπημένες κατηγορίες ανά χώρα, με την Ελλάδα να διαλέγει «MILF»:

H επισκεψιμότητα του Ρorηhub επηρεάζεται παγκοσμίως κατά τις μεγάλες γιορτές και αργίες, αλλά και από σημαντικά πολιτικά γεγονότα, όπως οι εκλογές. Η περίπτωση της Ελλάδας αναφέρεται στην ετήσια έκθεση, με παράδειγμα το δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου. Η κίνηση εκείνη τη μέρα σημείωσε τη μεγαλύτερη πτώση της χρονιάς, με -4%. Δύο από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς (ένα κινηματογραφικό και ένα τηλεοπτικό) και πώς επηρέασαν τους χρήστες και τις αναζητήσεις τους:

Περισσότερα: Ροrnhub: Τι έψαξαν οι Έλληνες το 2015; (infographic) | E-Radio.gr Buzz

Tags:

Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Συνεχίστε την ανάγνωση

06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST