Σοκ στο Μπρούσκο: Απόπειρα αυτοκτονίας κάνει ο Διαμαντής!

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 01/06/2015

diamantis-mprousko-ant1-sxedio-euridiki

Εφιαλτικές στιγμές περνάει μέσα στο κελί του ο Διαμαντής, Ο επιχειρηματίας, όσο περνούν οι μέρες συνειδητοποιεί πως η θέση του είναι πολύ δύσκολη, καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το περιοδικό «My tv» και τη Σοφία Τσίρκα, ο Παύλος Γιαννακάκης, αφού γεφύρωσε τις σχέσεις του με τον Σήφη κερδίζοντας πάλι την εμπιστοσύνη του, επιτίθεται πλέον ανοιχτά στον Διαμαντή, με σκοπό να τον εξοντώσει οικονομικά.

Ο Μανούσος τον ενημερώνει για όλες τις κινήσεις που κάνει ο Γιαννακάκης και τρομοκρατείται. Όταν ο επιχειρηματίας μένει μόνος στο κελί του, η ζωή του περνά μπροστά από τα μάτια του. Βλέπει την αυτοκρατορία που έχτιζε τόσα χρόνια να γκρεμίζεται και τον ίδιο αδύναμο και ανίκανο να κάνει οτιδήποτε για να τη σώσει.

Για πρώτη φορά ο Διαμαντής μοιάζει χαμένος. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και προβαίνει σε μια σκληρή πράξη. Το ίδιο βράδυ, ο επιχειρηματίας παίρνει ένα όπλο και σημαδεύει τον εαυτό του. Με όση δύναμη του απομένει πατά τη σκανδάλη και μέσα σε δευτερόλεπτα πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα.

http://tvnea.blogspot.com/


Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST