Στην Κρήτη sold out το μεγαλύτερο πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 24/04/2015

SwingersResorts_3

Οι ανά τον κόσμο swingers θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Κρήτη για να περάσουν, στη Σταλίδα, μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και να… απολαύσουν τις δικές τους ηδονές, με πρώτιστη την ανταλλαγή συντρόφων, στην οποία επενδύουν πολύ χρήμα!

Αλλά και στην Κρήτη είναι βασικό θέμα συζήτησης στον τουριστικό κλάδο, αφού ο σeξουαλικός τουρισμός είναι πια από τις μεγάλες βιομηχανίες, από αυτές που αφήνουν πολύ χρήμα.

Η Κρήτη επελέγη από το SDC για να γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του club.

Όσοι πάντως δεν πρόλαβαν, να ξεχάσουν την όμορφη Κρήτη, γιατί το event είναι ήδη sold out! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζήτηση για κλίνες ήταν πολλαπλάσια από αυτές που μπορούσε να διαθέσει το ξενοδοχείο, κι ας στοιχίζει από 1.000 ευρώ το άτομο. Οπότε, όσοι ανά τον κόσμο ήθελαν να ταξιδέψουν στην Κρήτη για να απολαύσουν… συνδυαστικά πράγματα ή θα περιμένουν την επόμενη φορά ή πρέπει να προτιμήσουν το Μεξικό τέλος Μαΐου!

«Πρόκειται για τουρίστες υψηλού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα», έχει πει ο ξενοδόχος που έκλεισε το χρυσό συμβόλαιο.

Όσον αφορά την εχεμύθεια, πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι’ αυτόν τον λόγο το συγκεκριμένο club, σύμφωνα με το cretalive, θα φέρει μαζί του 40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση των δραστηριοτήτων τους.

Περισσότερα: Στην Κρήτη sold out το μεγαλύτερο πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων | E-Radio.gr Daily

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST